Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Με αναδιπλούμενα εμπρός καθίσματα το Hyundai Casper

16/9/2021

Το νέο μικρό SUV της Hyundai που μοιράζεται το ίδιο όνομα με το φιλικό φάντασμα, μόνο αόρατο θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είναι στο διαδίκτυο, αφού και δικό του αποκλειστικό site έχει και συνεχώς βλέπουμε νέες πληροφορίες να καταφτάνουν για τις καινοτομίες που το συνοδεύουν. Το πιο μικρό και οικονομικό SUV της Hyundai, θα διατεθεί αρχικά στην αγορά της Κορέας στο τέλος Σεπτεμβρίου με τιμή βασικής έκδοσης στα 10.000 ευρω. Μήπως να έρθει και Ελλάδα;

Παρότι έχει μήκος μόνο 3595 mm , πλάτος 1595 mm και ύψος 1575 mm, το νέο μικρό Hyundai Casper φαίνεται να έχει αρκετό χώρο για να χωρέσει τέσσερα άτομα χωρίς δυσκολία ενώ διαθέτει πλήθος από πρακτικές ευκολίες και σύγχρονη τεχνολογία. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι και τα δύο μπροστινά καθίσματα μπορούν να διπλώσουν τελείως προς τα εμπρός, κάτι το οποίο σύμφωνα με τη Hyundai είναι καινοτομία όσον αφορά  το κάθισμα του οδηγού, μετατρέποντας με αυτό τον τρόπο όλη την καμπίνα του οχήματος σε χώρο που μπορείς άνετα να κοιμηθείς. Επιπλέον, τα πίσω καθίσματα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν εμπρός και πίσω κατά 160 mm και να αλλάξουν την ανάκληση τους μέχρι και 39 μοίρες, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο είτε περισσότερο χώρο για τα πόδια, είτε περισσότερο χώρο στο πορτ μπαγκάζ. Έτσι, ο χώρος των αποσκευών φτάνει μέχρι και τα 300 lt όταν τα πίσω καθίσματα τοποθετηθούν στην πιο μπροστά θέση.


Tα πίσω καθίσματα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν εμπρός και πίσω κατά 160 mm

Tα πίσω καθίσματα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν εμπρός και πίσω κατά 160 mm

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Οι σχεδιαστές της Hyundai έδωσαν  έναν όμορφο αέρα στην καμπίνα του νέου Hyundai Casper, προσθέτοντας πινελιές με χρώμα στην κεντρική κονσόλα, ενώ επίσης τα πλαστικά που βλέπουμε στις φωτογραφίες φαίνεται να ταιριάζουν με τον οικονομικό χαρακτήρα του μοντέλου. Για τα δεδομένα της κατηγορίας όμως, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά είναι αρκετά εντυπωσιακά τουλάχιστον στην ακριβή έκδοση, με μία οθόνη 8 ιντσών infotainment που περιλαμβάνει πλοήγηση, Blue link, αναγνώριση φωνής και Hyundai carplay, ενώ επίσης υπάρχει και μία δεύτερη οθόνη 4,2 ιντσών με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και ηχοσύστημα 6 ηχείων.

ο χώρος των αποσκευών φτάνει μέχρι και τα 300 lt όταν τα πίσω καθίσματα τοποθετηθούν στην πιο μπροστά θέση

ο χώρος των αποσκευών φτάνει μέχρι και τα 300 lt όταν τα πίσω καθίσματα τοποθετηθούν στην πιο μπροστά θέση

 
Από πλευράς ασφαλείας το νέο Hyundai Casper διαθέτει 7 αερόσακους στον στάνταρ εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός αερόσακου μεταξύ του οδηγού και του συνοδηγού και παρότι πρόκειται για ένα μικρό Crossover, διαθέτει αρκετά ενεργά συστήματα ασφαλείας όπως, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με εμπρόσθιο όχημα και σύστημα υποβοηθούμενης διατήρησης λωρίδας στο στάνταρ εξοπλισμό, ενώ η κορυφαία έκδοση διαθέτει ακόμα περισσότερα ενεργά συστήματα ασφαλείας.

Η βασική έκδοση ξεκινάει από περίπου 10.000 ευρώ στην Κορέα

Η βασική έκδοση ξεκινάει από περίπου 10.000 ευρώ στην Κορέα

 
Το νέο Hyundai Casper θα είναι το πιο οικονομικό SUV θα προσφέρεται από Hyundai, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και το μικρότερο, με το ντεμπούτο του να γίνεται στις 29 Σεπτεμβρίου στην αγορά της Κορέας με τρεις ατμοσφαιρικούς κινητήρες που θα αποδίδουν από 76 έως 100 ίππους και τιμή πού για τη βασική έκδοση θα ξεκινάει από περίπου 10.000 ευρώ στην Κορέα. Μήπως τελικά γίνει ανάρπαστο αν έρθει στην Ελλάδα;
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε