Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα Μercedes S-Class Coupe

10/2/2014

Το πολυτελές κουπέ της γερμανικής εταιρείας, θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement


Μια φωτογραφία της νέας Mercedes S-Class Coupe διέρρευσε στο διαδίκτυο, λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή της στην έκθεση της Γενεύης. Σύμφωνα λοιπόν, με αυτήν την φωτογραφία, δεν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το πρωτότυπο, που είχε παρουσιαστεί πριν μερικούς μήνες.

Η Mercedes έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει τη νέα S-Class Coupe στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία θα γίνει στις αρχές του Μαρτίου. Σύμφωνα με την πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε στο ίντερνετ, το σπορ και πολυτελές μοντέλο δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά από το πρωτότυπο, που είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο. Επίσης, να σημειώσουμε ότι η νέα S-Class Coupe θα αποτελεί αντικαταστάτρια της CL-Class.

Το κομψό και στιλάτο 2θυρο coupe μοντέλο θα εφοδιάζεται πιθανόν με τα ίδια μηχανικά σύνολα του sedan μοντέλου και φυσικά θα διατίθενται και οι ισχυρές εκδόσεις, S63 και S65 AMG. Στο εσωτερικό του νέου μοντέλου αναμένουμε ένα επανασχεδιασμένο τιμόνι και την κατάργηση του αναλογικού ρολογιού, που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα ανάμεσα από τους δύο αεραγωγούς, ενώ η υπόλοιπη καμπίνα –σχεδιαστικά- θα βασίζεται στην υπάρχουσα sedan έκδοση. Η γερμανική φίρμα είναι πιθανό να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία την άλλη εβδομάδα, λίγες μέρες πριν το Σαλόνι της Γενεύης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement