Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επιβλητική εμφάνιση με νέο προφυλακτήρα και εντυπωσιακές ζάντες που δημιουργούν μια αγωνιστική διάθεση.

Ξεχωρίζει η έξτρα ποδιά TRD εμπρός μαζί με την νέα πιο σπορ μάσκα, τα πλαινά έντονα προστατευτικά και οι μεγαλύτεροι προβολείς ομίχλης με κόκκινα πλαίσια.

Στο πίσω μέρος τις εντυπώσεις κερδίζει η διπλή νίκελ απόληξη της εξάτμισης και οι TRD λασποτήρες.

Νέα «Αγωνιστική» έκδοση για το Hilux

31/12/2018

Η Toyota μας μεταφέρει στην Aπω Ανατολή και μας παρουσιάζει το νέο Hilux Black Rally Edition με σπορ διαθέσεις.

Με απώτερο σκοπό να παρουσιαστεί επισήμως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Toyota μας δίνει μια γεύση από το πιο αγωνιστικό Hilux που φτιάχτηκε ποτέ για το δρόμο. Η χρήση δεκάδων προϊόντων από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρίας, δίνει σε επιδόσεις και εμφάνιση, ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, ξεχωρίζει η έξτρα ποδιά TRD εμπρός μαζί με την νέα πιο σπορ μάσκα, τα πλαινά έντονα προστατευτικά, οι μεγαλύτεροι προβολείς ομίχλης με κόκκινα πλαίσια, ενώ τις εντυπώσεις κερδίζει στο πίσω μέρος η διπλή νίκελ απόληξη της εξάτμισης.

Οι έντονες πινελιές της συγκεκριμένης έκδοσης δεν σταματούν εκεί, καθώς συναντά κανείς γραφικά στο πλάι του αμαξώματος, σκαλοπάτι για πιο εύκολη πρόσβαση των επιβατών αλλά και πεντάκτινες ζάντες αλουμινίου με μαύρο φινίρισμα. Από τις φωτογραφίες, βλέπουμε και λάστιχα all terrain μαζί με TRD λασποτήρες.

Αξίζει να αναφέρουμε έπειτα πως, η Toyota δίνει τη δυνατότητα επιλογής δεκάδων αξεσουάρ TRD για το Hilux στο κοινό, μερικά εκ των οποίων ενσωματώνονται στην έκδοση Black Rally Edition. Παραμένει βέβαια ασαφές εάν αυτά τα αξεσουάρ θα εκτεθούν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου ξεχωριστά, μα για την ώρα μπορούμε να δούμε αυτές τις έξτρα πινελιές στις φωτογραφίες που έδωσε η ιαπωνική μάρκα στη δημοσιότητα. Μερικές από αυτές είναι οι σπορ μπάρες στο πίσω μέρος, οι σκούρες μάσκες, οι κόκκινες TRD ποδιές και οι ζάντες αλουμινίου.

Πως σας φαίνονται αυτές οι προσθήκες της TRD για το Toyota Hilux; Θα θέλατε να δούμε κάτι αντίστοιχο, αν όχι τη συγκεκριμένη έκδοση, στη χώρα μας;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις