Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nέο Audi R8 υβριδικό ή ηλεκτρικό το 2023;

Nέο Audi R8 υβριδικό ή ηλεκτρικό το 2023;

18/10/2021

Σε ποια μορφή θα κάνει ξανά την εμφάνιση του το R8 της Audi; Έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που βγήκε στην επιφάνεια κάποια πληροφορία για το μελλοντικό R8.

Νωρίτερα φέτος, ο παγκόσμιος επικεφαλής πωλήσεων και marketing της Audi, Hildegard Wortmann, επιβεβαίωσε ότι ένα νέο R8 δεν θα κυκλοφορήσει το 2021.
 

To νέο Audi R8 δεν θα είναι μόνο ένα ηλεκτρικό R8, δήλωσε ο Wortmann

Ο Wortmann σε συνέντευξή του στο Top Gear δήλωσε: «Το R8 είναι ένα ορόσημο της βιομηχανίας μας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κρατήσει αναγκαστικά τον ίδιο χαρακτήρα και στα επόμενα χρόνια. Η νέα έκδοση δεν θα πρέπει να είναι ένα R8 με ηλεκτροκινητήρα, αλλά ένα εντελώς διαφορετικό και ριζοσπαστικό Audi R8».
 

700 ίππους και υβριδικό, η πρόβλεψη της Auto Bild για νέο R8 το 2023 

Σύμφωνα με την Auto Bild, το ολοκαίνουργιο Audi R8 θα μπορούσε να κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο Audi R8 θα είναι εφοδιασμένο με περίπου 700 ίππους και θα συνδυαστεί με κάποια μορφή υβριδικής υποβοήθησης. Κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός ηλεκτρικού μοντέλου. Μην ξεχνάμε πως, η Audi κατασκεύασε ένα R8 με μπαταρία πριν από αρκετά χρόνια με την ονομασία R8 e-Tron, το οποίο δεν ήταν ακριβώς μεγάλη επιτυχία αφού πουλήθηκαν λιγότερο από 100 μοντέλα. Με τα ηλεκτρικά οχήματα να είναι πλέον στο προσκήνιο, η Audi θα μπορούσε να έχει άλλη μια επιτυχία με ένα ηλεκτρικό supercar στη γκάμα της .
 
 
O διάδοχος του R8 δεν θα έχει μόνο ένα ηλεκτροκινητήρα, δήλωσε ο Wortmann.
Υβριδικό και με απόδοση 700 ίππους υπολογίζει να είναι το νέο audi R8 τo 2023 η Αuto Bild.
Εσείς με τι κινητήρα θα προτιμούσατε να είναι το νέο Audi  R8;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε