Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποστέλλει κλήσεις 19 χρόνων πριν…

Διαβάστηκε από 8608 αναγνώστες - 20/1/2020

Μεγάλος αριθμός κατόχων αυτοκινήτου, έλαβαν τις τελευταίες ημέρες ειδοποιητήρια, για να πληρώσουν κλήσεις παράνομης στάθμευσης, που έγιναν ακόμα και 19 χρόνια πριν. Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος και πότε μπορεί να παραγραφεί μια κλήση?

Τις τελευταίες ημέρες, ένας μεγάλος αριθμός κατόχων Ι.Χ έχει στα χέρια του νέο ειδοποιητήριο από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, για κλήσεις παράνομης στάθμευσης, παρελθοντικών χρόνων που δεν έχουν ταχτοποιηθεί.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Μιχάλης Κούπκας, οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τους παραβάτες ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, βάση της πίεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.  Οι αντιδράσεις από πολλούς παραβάτες ήταν έντονες, καθώς θεωρούσαν πως μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχει παραγραφεί η κλήση παράνομης στάθμευσης, κάτι που όμως δεν έχει συμβεί.
Ο Αντιδήμαρχος, επισήμανε πως δεν είναι στο χέρι κανενός Δήμου, να προχωρήσει σε παραγραφή κλήσεων, και πως είναι σαφές πως στους δήμους υπάρχει πρόβλημα στην διαχείρισης τέτοιων συμβάντων, λόγο κακής οργάνωσης, όμως οι συστάσεις και οι εντολές του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είναι ξεκάθαρες.  

Εδώ να τονίσουμε πως για να παραγραφεί μια δημοτική κλήση, θα πρέπει να έχουν περάσει 20 ολοκληρωμένα έτη.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις