Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel αντικατοπτρίζεται στο μπροστινό μέρος του Mokka Χ και τις αλλαγές που αυτό φέρει.

Με τη χρήση πιο ποιοτικών υλικών στο ταμπλό και στις επενδύσεις, το Mokka X υπόσχεται πιο upper class αίσθηση στους επιβάτες του.

Opel Mokka X

20/9/2016

Το Opel Mokka, το μικρό crossover της γερμανικής φίρμας απέκτησε ένα Χ στο όνομα και εφοδιάστηκε με νέα εμφάνιση, μοντέρνες τεχνολογίες και πιο αποδοτικούς κινητήρες για να συνεχίσει ακάθεκτα την άκρως επιτυχημένη εμπορική καριέρα του προκατόχου του.

Η γερμανική φίρμα έκρινε πως ήρθε η ώρα της αλλαγής, που θα τονώνει το αγοραστικό ενδιαφέρον του μικρού της crossover και έτσι παρουσίασε το Mokka X. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εκτεταμένο facelift του Mokka, το οποίο έχει να επιδείξει αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές, κυρίως στο εμπρός μέρος. Το νέο Mokka X είναι η πρώτη σειρά μοντέλου που λανσάρει το διακριτικό «X» για μελλοντικά SUV και crossover της Opel και το οποίο θα δηλώνει έναν πιο περιπετειώδη και σκληροτράχηλο χαρακτήρα.
 
Πιο δυναμική εμφάνιση 
Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος φροντίζουν ώστε η εικόνα του Mokka Χ να είναι εναρμονισμένη με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel. Συγκεκριμένα παρατηρούμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φώτα και νέα μάσκα. Ανάλογες είναι και οι αλλαγές στο πίσω μέρος, όπου συναντάμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φώτα LED σε σχήμα «διπλού φτερού», όπως και τα μπροστινά. Στο προφίλ του αμαξώματος διακρίνονται τα ανάγλυφα, κομψά χαρακτηριστικά του και οι σπορ λεπτομέρειες με τις μυώδεις και αθλητικές γραμμές χαμηλά, που αναδεικνύονται από την κλασική «λεπίδα της Opel». Τέλος στη χρωματική παλέτα του Mokka X έχουν προστεθεί νέα χρώματα, όπως τα  Amber Orange και Absolute Red αυξάνοντας έτσι τη γοητεία του. 
 
Εσωτερικό: Πιο ποιοτικό και με στοιχεία από το Astra
Μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές στην καμπίνα, η οποία πλέον διαθέτει πολλά κοινά με το νέο Opel Astra. Έτσι ο πίνακας οργάνων είναι εμπνευσμένος από το νέο Astra και υιοθετεί οριζόντια διάταξη στοιχείων με κύρια χαρακτηριστικά την απλότητα και την αισθητική καθαρότητα. Η κεντρική κονσόλα είναι πλήρως ανασχεδιασμένη και  «κτισμένη» γύρω από τις οθόνες αφής 7 και 8 ιντσών των νέας γενιάς συστημάτων infotainment IntelliLink, διαθέτοντας σχεδιαστική λιτότητα με λιγότερους διακόπτες, αφού πολλές από τις βασικές λειτουργίες ελέγχονται τώρα από τις οθόνες αφής. Με τη χρήση πιο ποιοτικών υλικών στο ταμπλό και στις επενδύσεις, το Mokka X υπόσχεται πιο upper class αίσθηση στους επιβάτες του. Η ευρυχωρία παραμένει σε υψηλά επίπεδα με 4 ενήλικες να φιλοξενούνται με άνεση, ενώ ο χώρος αποσκευών των 356 λτ. θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις