Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Skoda Fabia Black και Comfort

24/7/2019

Η Τσέχικη βιομηχανία της Skoda ανανεώνει τη γκάμα της Fabia, προσφέροντας δύο νέα πακέτα εξοπλισμού (Black και Comfort) που αναβαθμίζουν την αισθητική και τεχνολογική παλέτα των επιλογών.

Μέσα στο 2018 η Skoda ανανέωσε την τρίτη γενιά της μικρής Fabia, μετά από περίπου 2,5 χρόνια καριέρας στην ευρωπαϊκή αγορά. Σήμερα, οι Τσέχοι προσθέτουν δύο νέα εξοπλιστικά πακέτα τα οποία περιλαμβάνουν στοιχεία που είτε τονώνουν την σπορτίφ εμφάνιση, ή εστιάζουν στην αύξηση του επιπέδου πρακτικότητας και άνεσης για τον οδηγό και τους επιβάτες.



Ξεκινώντας με το πιο... αθλητικό πακέτο που φέρει την ονομασία Black, συμπεριλαμβάνει τη μαύρη γρίλια που συναντούμε στην έκδοση Monte Carlo, μαύρα καλύματα για τους πλαϊνούς καθρέπτες και ίδιου χρώματος ζάντες αλουμινίου 15 ή 16 ιντσών. Επιπλέον αυτών, προσφέρονται προαιρετικά LED φώτα πίσω και μαύρη οροφή.



Περνώντας στο πακέτο Comfort, η Skoda υπόσχεται βελτιώσεις στο κομμάτι της οδικής ασφάλειας και της οδηγικής άνεσης. Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω πακέτο, που προσφέρεται στις εκδόσεις Ambition και Style, διαθέτει αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού, καθώς επίσης και θερμαινόμενα πιτσιλιστήρια.



Τέλος, διαθέσιμο και στις δύο εκδόσεις θα είναι το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (σ.σ. οι Τσέχοι το ονομάζουν KESSY), το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία μειώνει τις πιθανότητες κλοπής ή διάρρηξης του αυτοκινήτου.

Τιμές για τις δύο νέες εκδόσεις δεν έχουν γίνει γνωστές ωστσόσο, αυτή τη στιγμή η Skoda Fabia διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 11.280 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις