Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Porsche παρουσιάζει τις νέες βασικές εκδόσεις Panamera και Panamera 4 των 330 ίππων, αλλά και τις νέες Panamera Executive με το διευρυμένο μεταξόνιο κατά 150 χλστ., που προορίζονται να οδηγούνται από σοφέρ.

Panamera Executive (+vid)

14/11/2016

Η νέα Porsche Panamera αποκτά έκδοση με μακρύ μεταξόνιο, την Executive, αλλά και τη βασική εκδοχή των 330 ίππων. Ας τις γνωρίσουμε πριν το ντεμπούτο του Λος Αντζελες.

Την έκθεση του Λος Αντζελες διάλεξε η Porsche για να μας συστήσει με τις νέες εκδόσεις της Pamamera δεύτερης γενιάς. Καταρχάς, στην Πόλη των Αγγέλων θα βρεθούν οι νέες βασικές εκδόσεις του μοντέλου, οι οποίες θα εφοδιάζονται με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα στη λιγότερο ισχυρή εκδοχή του. Λόγος γίνεται για τις Panamera (πισωκίνητη) και Panamera 4 (τετρακίνητη) των 330 ίππων.
 
Στην έκθεση, όμως, θα βρεθεί και η νέα εκδοχή της μακριάς Panamera, η Executive, η οποία προσφέρει αυξημένη ευρυχωρία χάρη στο μακρύτερο μεταξόνιο κατά 150 χλστ. Θα προσφέρεται στις Panamera 4, Panamera 4 E-Hybrid, Panamera 4S και Panamera Turbo. Η γερμανική εταιρεία αποκαλεί τις Executive εκδόσεις ως «chauffeur saloon», δηλαδή αυτοκίνητα που προορίζονται να τα οδηγεί σοφέρ. Διαθέτουν ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό, με στοιχεία όπως η πανοραμική οροφή, τα θερμαινόμενα καθίσματα και η αερανάρτηση, να προσφέρονται δίχως επιπλέον χρέωση.
 
Οι εκδόσεις Panamera 4S Executive και Panamera Turbo Executive, προσφέρουν στους κατόχους τους ανέσεις όπως ο τετραζωνικός κλιματισμός και τα LED φώτα με το Porsche Dynamic Light System. Ακόμα, στις Panamera Executive υπάρχει η επιλογή για μία μεγάλη κεντρική πίσω κονσόλα, αλλά και το σύστημα Rear Seat Entertainment με τις οθόνες των 10 ιντσών στα προσκέφαλα των εμπρός θέσεων.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις