Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της HELEXPO το Πανελλήνιο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E.

Πανελλήνιο Συνέδριο After Sales από την KOSMOCAR

8/12/2016

Την προηγούμενη εβδομάδα διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στην Λεωφ.Κηφισίας 39 Μαρούσι, το Πανελλήνιο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνεται από την Διεύθυνση After Sales της εταιρείας κάθε δύο χρόνια, με τη συμμετοχή όλων των στελεχών του Δικτύου Συνεργατών Service Volkswagen, Audi και SKODA από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Στόχος του είναι επικοινωνία της νέας στρατηγικής που θα ακολουθήσει ο οργανισμός της KOSMOCAR AE τα επόμενα χρόνια, έχοντας πάντα σαν πρώτη προτεραιότητα την υποδειγματική λειτουργία των αυτοκινήτων και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο αποτελεί έναν τρόπο για την παρουσίαση όλων των νέων μεθόδων και τεχνολογιών που θα εφαρμοστούν στο άμεσο μέλλον και αφορούν τις διαδικασίες συντήρησης των αυτοκινήτων της Audi, της Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά και της Skoda.  Πέραν όμως από τις νέες τεχνολογίες συντήρησης  στο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E. αναλύθηκαν και διάφορες μέθοδοι για την αναπαλαίωση όλων των κλασικών αυτοκινήτων της Volkswagen.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις