Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποια ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τα πιο φθηνά?

Διαβάστηκε από 7278 αναγνώστες - 29/10/2019

Τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα, εμφανίστηκαν το 2013, και από τότε, ο αριθμός των ταξινομήσεων χρόνο με το χρόνο είναι σταθερά ανοδικός. Ποια μοντέλα όμως είναι πιο προσιτά αυτή την στιγμή?

Είναι αθόρυβα, έχουν μηδενική ρύπανση ενώ έχουν επιδόσεις που ζηλεύουν ακόμα και τα performance αυτοκίνητα. Τα πιο κοινότυπα οφέλη της ηλεκτροκίνησης αφορούν το περιβάλλον αλλά και την «τσέπη» του οδηγού, αφού τα EV (Electric Vehicles) δεν εκπέμπουν ρυπογόνες ουσίες και είναι ιδιαίτερα οικονομικά στη χρήση και τη συντήρηση.
Τα δυο μεγάλα μειονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης είναι η φόρτιση μεγάλης διάρκειας των αυτοκινήτων, αλλά και η υψηλή τιμή απόκτησης τους. Και αν σιγά-σιγά οι τεχνολογίες των μπαταριών και των φορτιστών αρχίζουν να λύνουν το πρώτο πρόβλημα, το θέμα της τιμής, ακόμα ταλανίζει τους υποψηφίους ιδιοκτήτες.
Παρακάτω θα δεις ένα πλήρες review με τα 10 πιο φθηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που μπορείς να προμηθευτείς στην Ευρώπη, με όλα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, ώστε να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις