Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Προσοχή στη λεπτομέρεια φαίνεται ότι έχουν δώσει οι άνθρωποι της Porsche για τις δυο ξεχωριστές εκδόσεις.

Porsche Panamera Exclusive

28/7/2016

Η Porsche Exclusive λανσάρει δυο νέες εκδόσεις εξοπλισμού της Panamera, με πλούσιες παρεμβάσεις κυρίως στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό του πολυτελούς σεντάν.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γερμανικής μάρκας, οι εκδόσεις της Panamera περιγράφονται ως καινοτόμες και μοναδικές, κάτι που δεν αφήνει κανένα ενδιαφερόμενο αδιάφορο απέναντι τους. Η κάθε μια έχει δεχτεί τη φροντίδα της Porsche Exclusive, με ότι αυτό μπορεί να περιλάβει για το εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό τους στυλ.

Το τετράθυρο μοντέλο της Porsche, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την άνεση ενός premium σεντάν, παράλληλα στοχεύει στις σπορ επιδόσεις, κάτι με το οποίο το όνομα της Porsche είναι άμεσα συνυφασμένο εδώ και δεκαετίες. Έτσι, επειδή η διαφορά σχεδόν πάντα κρίνεται στις λεπτομέρειες, η Porsche Exclusive έχει δώσει την προσοχή της σε κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια, βελτιώνοντας τις εκδόσεις του σεντάν της και κάνοντας τις να ξεχωρίζουν.

Η ασημί Porsche Panamera αποδίδει 550 ίππους με 770 Nm ροπής από έναν turbo κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λτ., ενώ στο εξωτερικό της συναντούμε έντονες αντιθέσεις σε μαύρο χρώμα στη γρίλια του προφυλακτήρας εμπρός, στους πλαϊνούς καθρέπτες και στα χερούλια των θυρών, ενώ και τα προαιρετικά στοιχεία του πακέτου SportDesign έχουν «ντυθεί» στα μαύρα και ολοκληρώνουν την αντίθεση.

Στο εσωτερικό η μάρκα έχει φροντίσει η καμπίνα να έχει δυο χρωματικούς τόνους, ενώ την προσοχή τραβούν οι τρεις οθόνες για τους πίσω επιβάτες και ο πίνακας ελέγχου του συστήματος infotainment στην κονσόλα που βρίσκεται ανάμεσα τους. Επιπλεόν, οι άνθρωποι της Porsche έχουν καταφέρει να εναρμονίσουν τις ίδιες λεπτομέρειες και στην Panamera 4S των 440 ίππων με 550 Nm ροπής, που κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δλ.

Τέλος, προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κόστος των εκδόσεων της Panamera από την Porsche Exclusive, όμως εκείνοι που είναι σε θέση να αγοράσουν το πολυτελές σεντάν, σίγουρα θα έχουν την ευχέρεια να δώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ παραπάνω για αυτό το πακέτο εξοπλισμού.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις