Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Πόσο κοστίζει το νέο Skoda Enyaq iV Sportline;

7/7/2021

Η κορυφαία έκδοση του πρώτου ηλεκτρικού SUV της Skoda έφτασε στην χώρα μας. Το Skoda Enyaq iV Sportline με τα 204 PS και την σπορτίφ διακόσμηση πωλείται και στις ελληνικές αντιπροσωπείες.

Το εμπορικό «ταξίδι» του Skoda Enyaq iV στην Ελλάδα συνεχίζεται. Αυτό που έλειπε για να ολοκληρωθεί η γκάμα του δημοφιλούς C-SUV ήταν το λανσάρισμα της σπορτίφ έκδοσης Sportline, της οποίας η τιμή έγινε γνωστή.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Για όσους δεν γνωρίζουν, το Skoda Enyaq iV Sportline είναι η κορυφαία επιλογή στο μικρομεσαίο SUV των Τσέχων, διότι ξεχωρίζει για αρκετούς λόγους συγκριτικά με τις «απλές» εκδόσεις του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου.  Σε πρώτο πλάνο βρίσκουμε τo πιο επιθετικό design του αμαξώματος με τις μαύρες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, στα καπάκια των καθρεπτών, στο πλαίσιο των παραθύρων, στο έμβλημα της Skoda, περιφερειακά της γρίλιας και στην αεροτομή που «ξεπετάγεται» στο τέλος της οροφής. Επιπρόσθετα, είναι μικρότερη η απόσταση από το έδαφος, υπάρχουν ζάντες αλουμινίου 20 ή 21 ιντσών ενώ στον βασικό εξοπλισμό προσφέρονται και full LED Matrix προβολείς.
 
Ξεκάθαρα σπορτίφ αύρα αποπνέει και η καμπίνα του ηλεκτροκίνητου C-SUV. Σε περίοπτη θέση είναι η αιωρούμενη και με πολλαπλές στρώσεις οθόνη αφής 13 ιντσών του συστήματος infotainment. Όσον αφορά την διακόσμηση μαγνητίζουν το δερμάτινο τριάκτινο flat bottomed τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, οι ανθρακονημάτινες στιλιστικές «πινελιές», τα πεντάλ αλουμινίου και τα ημι-μπάκετ καθίσματα για καλύτερη πλευρική στήριξη, ραμμένα με τμήματα σουέντ και δέρματος.

Περίοπτη θέση στο εσωτερικό έχει η αιωρούμενη οθόνη αφής των 13 ιντσών.

Περίοπτη θέση στο εσωτερικό έχει η αιωρούμενη οθόνη αφής των 13 ιντσών.

 
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας έκδοσης Skoda Enyaq iV 80 Sportline πρέπει να σταθούμε στην ιπποδύναμη των 204 PS και την ροπή των 310 Nm. Η μπαταρία χωρητικότητας 82 kWh εξασφαλίζει αυτονομία μέχρι 520 χιλιόμετρα. Το νέο Skoda Enyaq iV 80 Sportline κοστίζει 51.000.
 
Αναλυτικά οι τιμές όλων των εκδόσεων Skoda Enyaq:
 
Εκδόσεις μοντέλου Τιμή σε ευρώ
Skoda Enyaq iV 50 148 PS 35.800
Skoda Enyaq iV 60 180 PS 39.800
Skoda Enyaq iV 80 204 PS 46.300
Skoda Enyaq iV 80 204 PS Sportline 51.100

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε