Test Συνεργείων
Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Σεξ στο αυτοκίνητο: Νόμιμο ή κολάσιμο;

Σεξ στο αυτοκίνητο: Νόμιμο ή κολάσιμο;

Διαβάστηκε από 2417 αναγνώστες - 26/5/2023

Το έχουμε κάνει σχεδόν όλοι, σε δάση, αλάνες, πάρκα και στενάκια, αλλά μήπως έχουμε παρανομήσει και θα έπρεπε να είχαμε περάσει μια βόλτα από τα δικαστήρια;

Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο, το οποίο γίνεται κυρίως για χωροταξικούς και οικονομικούς λόγους, αφού τα πιο νεαρά άτομα δεν έχουν συνήθως κάποιο δικό τους μέρος ή τη δυνατότητα ενοικίασης δωματίου σε ξενοδοχείο. Όμως μερικούς τους εξιτάρει η χρήση του αυτοκινήτου για ερωτική συνεύρεση, μιας και το βρίσκουν πιο ριψοκίνδυνο, ανεβάζοντας έτσι τη λίμπιντό τους. Η τελευταία έρευνα που έγινε ανάμεσα σε 195 άντρες και 511 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 20, έδειξε ότι πάνω από το 60% των ερωτηθέντων έχουν «βρεθεί» μέσα σε αυτοκίνητο και τους άρεσε, δείχνοντας ότι και η νέα γενιά συνεχίζει τη συγκεκριμένη «παράδοση».
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Παράνομο το σεξ στο αυτοκίνητο, έως 2 χρόνια φυλάκιση

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι το σεξ στο αυτοκίνητο, επίσημα, είναι παράνομο, ακόμα και σε απομακρυσμένα μέρη. Πολλές φορές οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια, ειδικά σε μέρη που μαζεύονται ζευγάρια, αλλά έχουν κάθε δικαίωμα να επιβάλουν ποινές και πρόστιμα. Αν για παράδειγμα κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο, μέρα μεσημέρι, με ανοιχτά παράθυρα στο κέντρο της Αθήνας είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθείς για «πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις» ή το γνωστό για τους περισσότερους «προσβολή της δημοσίας αιδούς» και να βρεθείς αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 2 ετών και χρηματικό πρόστιμο.

Σεξ μπροστά σε κόκκινο φανάρι

Επίσης η ποινή μπορεί να αυξηθεί αν το αυτοκίνητο εμποδίζει την διέλευση άλλων οχημάτων. Αν σου φαίνεται παράλογη μια τέτοια περίπτωση, ένα σκηνικό που καταγράφηκε από τη γερμανική αστυνομία θα σου αποδείξει ότι όλα γίνονται. Στην Ερφούρτη, την πρωτεύουσα του κρατιδίου της Θουριγγίας στη Γερμανία, ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να κρατηθεί και μπροστά σε ένα χαλασμένο κόκκινο φανάρι, άρχισαν να συνευρίσκονται ερωτικά. Η αστυνομία παρατήρησε ότι το όχημα δεν ξεκίναγε και αφού κατάλαβε τι συμβαίνει, άναψε το φάρο, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στο ζευγάρι για να ντυθεί. Τελικά ο οδηγός αναγκάστηκε να πληρώσει 20 ευρώ πρόστιμο σαν προειδοποίηση, μιας και ήταν 2:30 το βράδυ και δεν υπήρχε καθόλου κόσμος στο δρόμο για να ενοχληθεί. Σε άλλη περίπτωση σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της χώρας θα συλλαμβάνονταν για «δημόσια απρέπεια», πράξη που τιμωρείται με πρόστιμο ή φυλάκιση έως για ένα χρόνο.
 

Έκλεψαν αυτοκίνητο ζευγαριού που έκανε σεξ

Αν είσαι λάτρης του σεξ στο αυτοκίνητο, έχε το νου σου στα μέρη που διαλέγεις να σταθμεύσεις ώστε να μην βρεθεί αντιμέτωπος με τις αρχές, αλλά και περίεργα βλέμματα. Δεν αναφέρομαι τόσο σε περαστικούς και στους γνωστούς «ματάκηδες», αλλά σε κακοποιούς που δεν θα μείνουν μόνο στο οπτικό κομμάτι. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στη Βραζιλία, όπου 3 τύποι πέταξαν το γυμνό ζευγάρι έξω από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια το έκλεψαν.
 

Απαγορεύεται το σεξ εν κινήσει

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι παράνομο να κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγείς και δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος να αναλυθεί το γιατί, αφού όλοι αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους που κρύβει.

Λίγοι δεν το έχουν κάνει, αλλά κινδυνεύεις με 2 χρόνια φυλακή
Συνήθως γίνεται από νεαρά άτομα που δεν έχουν δικό τους χώρο!
Στη Γερμάνια, ζευγάρι το έκανε σταματημένο σε φανάρι.
Προσοχή σε ματάκηδες και κακοποιούς!
Είναι τόσο συχνό το φαινόμενο όπως παλιά;


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε