Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Στην Ελλάδα το νέο Audi Q4 e-tron – Πόσο κοστίζει;

29/6/2021

Το εμπορικό «ταξίδι» του Audi Q4 e-tron συνεχίζεται στην Ελλάδα. Το premium ηλεκτρικό SUV προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις ισχύος και δύο επιλογές μπαταρίας έχοντας αρχικό κόστος λιγότερο από 40.000 ευρώ.

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του νέου Audi Q4 e-tron στην ελληνική αγορά είναι γεγονός. Πρόκειται για το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της γερμανικής μάρκας που ξεχωρίζει για την επιβλητική εμφάνισή του, τις προηγμένες τεχνολογίες, την πολυτέλεια και φυσικά την μεγάλη του αυτονομία.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Διαθέσιμες στις ελληνικές αντιπροσωπείες είναι δύο εκδόσεις μπαταρίας (52 kWh και 77 kWh) και τρεις εκδόσεις ισχύος. Στις δύο βασικές επιλογές υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας που στέλνει την ισχύ στους μπροστά τροχούς αποδίδοντας ισχύ 170 ίππων (Audi Q4 e-tron 35) και 204 ίππων (Audi Q4 e-tron 40). Στην τετρακίνητη κορυφαία έκδοση Audi Q4 e-tron 50 quattro η συνολική απόδοση του συστήματος αγγίζει τα 299 άλογα και εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα στα 6,2 δευτερόλεπτα.

Top είναι οι premium ανέσεις και οι προηγμένες τεχνολογίες που συναντά κανείς στο εσωτερικό του νέου Audi Q4 e-tron.

Top είναι οι premium ανέσεις και οι προηγμένες τεχνολογίες που συναντά κανείς στο εσωτερικό του νέου Audi Q4 e-tron.

 
Όσον αφορά την αυτονομία και την φόρτιση, σύμφωνα με την Audi αρκούν μόλις 10 λεπτά για εμβέλεια περίπου 130 χιλιομέτρων σε ιδανικές συνθήκες με ταχυφορτιστή 100 kW. Γενικότερα, το ηλεκτρικό SUV μπορεί να φορτιστεί χρησιμοποιώντας εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) και συνεχές ρεύμα (DC), ανάλογα με την μπαταρία.
 
Top είναι οι premium ανέσεις και οι προηγμένες τεχνολογίες που συναντά κανείς στο εσωτερικό του νέου Audi Q4 e-tron. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων συνοδεύεται από μία στάνταρ οθόνη αφής 10,1 ιντσών που ικανοποιεί κάθε επιθυμία στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ υποστηρίζονται όλες οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας με θύρες USB type-C, Apple CarPlay & Android Auto. Προαιρετικά προσφέρεται Head-Up Display επαυξημένης πραγματικότητας, ενώ στο κομμάτι διακόσμησης υπάρχει δυνατότητα επιλογής δέρματος Nappa.
 
Έκδοση Τιμή σε ευρώ Τιμή με επιδότηση
Q4 e-tron 35 44.900 39.469
Q4 e-tron 40 52.100 -
Q4 e-tron 50 quattro 58.450 -

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε