Στις 15 Φεβρουαρίου θα αποκαλυφθεί το μοντέλο παραγωγής της McLaren Senna GTR, σύμφωνα με φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Όλοι οι αερόσακοι θα αφαιρεθούν, καθώς και η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Αγωνιστική McLaren Senna GTR με 825PS

Διαβάστηκε από 1040 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/2/2019

Μπορεί να είναι ένα τελείως ανέφικτο όνειρο η απόκτηση μιας McLaren Senna GTR, όμως ότι «φοράει» το όνομα του αξεπέραστου Ayrton Senna, το κατατάσσει αυτόματα στα οχήματα που πρέπει να δεις!

 
   
Μετά την παρουσίαση της Senna, η McLaren πραγματοποίησε το ντεμπούτο της αγωνιστικής έκδοσης GTR. Αν και τα δύο αυτοκίνητα πρόκειται να κατασκευαστούν σε περιορισμένο αριθμό μονάδων, όλα έχουν βρει κατόχους, με αυτούς της αγωνιστικής έκδοσης να μην έχουν δει ακόμα το μοντέλο παραγωγής.
 
Σύμφωνα όμως με τις φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ένας από τους 75 ιδιοκτήτες της McLaren Senna GTR ανέφερε πως το μοντέλο παραγωγής της αγωνιστικής Senna θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019.

Να θυμίσουμε πως το εν λόγω μοντέλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε πίστα και θα έχει την ισχύ 825 ίππων. Σε σύγκριση με την κανονική Senna, η έκδοση GTR, αν και ακριβότερη, θα έχει φτωχότερο εσωτερικό, κάτι που κρίνεται απαραίτητο από τη στιγμή που μιλάμε για πιστάδικο αυτοκίνητο.
 
Όλοι οι αερόσακοι θα αφαιρεθούν, καθώς και η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Το τιμόνι θα είναι αγωνιστικό με ενσωματωμένα τα paddles για την αλλαγή των ταχυτήτων, ενώ παρών θα είναι το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης αλλά και το air condition.

Tags: 0

Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων