Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στο φως το πρώτο teaser του ηλεκτρικού VW των 25.000 ευρώ

Στο φως το πρώτο teaser του ηλεκτρικού VW των 25.000 ευρώ

15/12/2023

Θα κοστίζει γύρω στα 25.000 ευρώ
Δεν θα το δούμε πριν το 2026
Έχει boxy σχεδιασμό και coupe οροφή

Θα κοστίζει γύρω στα 25.000 ευρώ

Η Volkswagen αποκάλυψε το πρώτο teaser για το επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητό της, που αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεών της στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων. Η γερμανική εταιρεία έχει στόχο να προσφέρει αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη από το 2033. Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στη MEB πλατφόρμα, σχεδιασμένη για ηλεκτρικά οχήματα με έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο μπροστά. Αναμένεται να γίνει διαθέσιμο με δύο μπαταρίες με χωρητικότητα 38kWh και 58 kWh. Η εκτιμώμενη τιμή του θα είναι περίπου 25.000 ευρώ.

Δεν θα το δούμε πριν το 2026

Στη φωτογραφία παρουσιάζεται το πλαϊνό μέρος ενός αυτοκινήτου, του οποίου το όνομα παραμένει μυστήριο. Υπάρχουν φήμες ότι το μοντέλο θα συνεχίσει την παράδοση των ονομάτων με το χαρακτηριστικό "ID" και για αυτό είναι πιθανό να δούμε τα ονόματα ID.2x και ID.2 Cross. Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται προς το 2026

Έχει boxy σχεδιασμό και coupe οροφή

Το αυτοκίνητο πιθανότατα θα έχει τη μορφή crossover, όπως υποδηλώνεται από τους μεγάλους θόλους πάνω από τους τροχούς και το τετράγωνο σχεδιασμό, ο οποίος έχει ως highlight μια coupe οροφή. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στη φωτογραφία είναι επίσης οι τρεις οριζόντιες λωρίδες στις τρίτες κολόνες (C-Pillars), που θυμίζουν αυτές της Alfa Romeo Montreal της δεκαετίας του '70.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις