Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ηλεκτροκίνηση: Πόσο εύκολα φορτίζω το αυτοκίνητο μου

Ηλεκτροκίνηση: Πόσο εύκολα φορτίζω το αυτοκίνητο μου

Διαβάστηκε από 21873 αναγνώστες - 20/2/2023

Με την αγορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων και κατά επέκταση τις ανάγκες φόρτισης να αυξάνονται ραγδαία, υπάρχουν έξυπνες λύσεις που μετατρέπουν την φόρτιση σε μια απλή και εύκολη διαδικασία.

Πολλές φορές όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την ηλεκτροκίνηση, αρκετοί εκθέτουν τον προβληματισμό τους για τον τρόπο φόρτισης των οχημάτων και τη δυσκολία αυτής. Στην πραγματικότητα η διαδικασία είναι πιο εύκολη από όσο περιμένει κανείς και μπορείς να εξοικειωθείς αρκετά γρήγορα με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Στην αγορά υπάρχουν εταιρείες που διαθέτουν φορτιστές δημόσιας πρόσβασης σε διάφορα σημεία, ώστε να σε διευκολύνουν όπου και αν βρίσκεσαι και να σε απαλλάξουν από το άγχος της φόρτισης.
 


Με συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο με πάνω από 450 θέσεις φόρτισης σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης με βασικό μέλημα την απροβλημάτιστη φόρτιση, η οποία πραγματοποιείται καθώς ο οδηγός απολαμβάνει το καθημερινό του πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται να παρεκκλίνει καθόλου από αυτό.

Η εγγραφή στην εφαρμογή Blink Charging Mobile App είναι εύκολη και απλή σαν διαδικασία,

  • Κατεβάζεις την εφαρμογή από Android ή iOS.
  • Ανοίγεις την εφαρμογή και κάνεις εγγραφή επιλέγοντας από το κεντρικό μενού λογαριασμός και εγγραφή
  • Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στα πεδία που θα εμφανιστούν
  • Ανανεώνεις το χρηματικό σου υπόλοιπο μέσω της τραπεζικής σου κάρτας.
 


Αντίστοιχα και η διαδικασία της φόρτισης ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
  • Για να ξεκινήσεις τη φόρτιση, συνδέεις το καλώδιο φόρτισης στην υποδοχή του φορτιστή και στο αυτοκίνητο και περιμένεις έως ότου η λυχνία LED γίνει κίτρινη.
  • Επιλέγεις  μέσα από την εφαρμογή τον σταθμό φόρτισης στον οποίο βρίσκεσαι και την πρίζα στην οποία έχεις συνδέσει το καλώδιο φόρτισης.
  • Η λυχνία γίνεται μπλε και η φόρτιση ξεκινά.
  •  Για να ολοκληρώσεις τη φόρτιση, πατάς το κουμπί με τον μπλε κεραυνό που βρίσκεται πάνω αριστερά στην οθόνη και στη συνέχεια επιλέγεις να σύρεις για τερματισμό το πορτοκαλί βέλος.
Δεύτερος τρόπος είναι η φόρτιση με τη χρήση RFID κάρτας μέλους η οποία αποστέλλεται δωρεάν και σου λύνει τα χέρια, καθώς δεν χρειάζεται να έχεις το  κινητό μαζί σου.
  • Συνδέεις το καλώδιο με το αυτοκίνητο και τον φορτιστή
  • Περνάς την κάρτα από τον καρταναγνώστη
Η Blink παρέχει 24/7 υποστήριξη για να αισθάνεσαι πάντα ασφαλής. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις