Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ecocar Pocco: 100% ηλεκτρικό 100% πρακτικό

Ecocar Pocco: 100% ηλεκτρικό 100% πρακτικό

Διαβάστηκε από 26505 αναγνώστες - 5/5/2023

Το Pocco έρχεται να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της Ecocar με αυξημένες δυνατότητες σε χώρους και επιδόσεις και μπορεί να αποτελέσει την ιδανική λύση για όσους θέλουν να συνδυάσουν πρακτικότητα και οικονομία στην καθημερινή τους μετακίνηση.

Η νέα προσθήκη της Ecocar ακούει στο όνομα Pocco, αλλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις και επιδόσεις. Το Ecocar Pocco εφοδιάζεται με έναν μεγαλύτερο ηλεκτροκινητήρα απόδοσης περίπου 20 ίππων και μέγιστη ροπή 100ΝΜ. Η μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 9,2KWh προσφέρει 110 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας με πλήρη φόρτιση σε 6-8 ώρες σε οικιακή πρίζα. Η τελική ταχύτητα  ανέρχεται στα 90 χλμ./ώρα, ενώ τα 60 χλμ. από στάση έρχονται σε 3 δευτερόλεπτα.



Το ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Ecocar ανήκει στην κατηγορία των τετράτροχων microcars ή αλλιώς, της αστικής μικροκινητικότητας. Χαρακτηρίζεται για το πρακτικό του μέγεθος που φτάνει τα 1,49 μ. πλάτος και τα 2,95 μ. μήκος, με το συνολικό βάρος να μην ξεπερνάει τα 767 κιλά. Όπως γίνεται κατανοητό, με τέτοιες βολικές διαστάσεις το Pocco κινείται με περίσσεια ευελιξία σχεδόν παντού, από τα πολύβουα στενά της πόλης μέχρι και τους κεντρικούς δρόμους, παρκάροντας με ευκολία και γλιτώνοντας σημαντικό χρόνο και άγχος στον οδηγό.




Εκτός από το μοντέρνο εσωτερικό design  ο οδηγός απολαμβάνει τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης του Pocco που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εργονομικά καθίσματα, σύστημα πολυμέσων με κεντρική οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών και 4 ηχεία, κάμερα οπισθοπορείας για εύκολο παρκάρισμα, κλιματισμό, πλήρως ψηφιακό πίνακα ελέγχου, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι,  περιστροφικό επιλογέα μετάδοσης, ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέπτες  και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό. Οι τροχοί αλουμινίου των 14 ιντσών τυλίγονται με ελαστικά διαμέτρου 155/65, ενώ το σύστημα πέδησης προσφέρει ασφαλείς μετακινήσεις καθώς εξοπλίζεται υδραυλικά εμπρός δισκόφρενα.

Το Pocco διατίθεται σε 5 διαφορετικούς χρωματισμούς και μέσω της  επιλογής “Φτιάξε το δικό σου” στην ιστοσελίδα www.ecocar.city, υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης του μοντέλου σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες ή προτιμήσεις του καθενός. 

Η τιμή του Ecocar Pocco είναι 16,610 ευρώ (-) 3.000 ευρώ Επιδοτηση από το Πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2" = 13,610 ευρώ
 Επίσης λόγω του οτι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι επαγγελματικό, υπάρχει σημαντικό όφελος από το ΦΠΑ  που αγγίζει τα 3,215 ευρώ 

Website
Facebook
Instagram

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις