Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ψηφιακή πρόταση του kolesa.ru που δείχνει πως θα μοιάζει η νέα Ypsilon.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ψηφιακή πρόταση του kolesa.ru που δείχνει πως θα μοιάζει η νέα Ypsilon.

Σχέδια δείχνουν πως θα μοιάζει η νέα Lancia Ypsilon

Διαβάστηκε από 5423 αναγνώστες - 21/12/2023

Ντεμπουτάρει τον Φεβρουάριο του 2024
Με γράμματα «LANCIA» μπροστά και πίσω
Ηλεκτρικό με 156 ίππους

Ντεμπουτάρει τον Φεβρουάριο του 2024

Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν λόγω ενός ατυχήμος κάποιες εικόνες από τη νέα Lancia Ypsilon που αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο τον Φεβρουάριο του 2024. Το kolesa.ru, λαμβάνοντας υπόψη τις εικόνες αυτές αλλά και τα επίσημα teaser που έχει παρουσιάζει η μάρκα, έδωσε στην δημοσιότητα πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα γενιά του μοντέλου. 

Με γράμματα «LANCIA» μπροστά και πίσω

Στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου, παρατηρούμε σχεδιαστικά στοιχεία από το Pu+Ra HPE, με τρεις λεπτές λεπίδες LED σε σχήμα Y που λειτουργούν ως φώτα ημέρας. Το όνομα "LANCIA" είναι ολογραφικά τοποθετημένο στο καπό με μικρά πράγματα, ενώ οι βασικοί προβολείς φαίνεται να βρίσκονται στις άκρες του προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, τα κυκλικά φώτα συνεχίζουν το σχέδιο του Pu+Ra HPE, με τα γράμματα "LANCIA" να εμφανίζονται πάνω σε μια μαύρη φάσα, αυτή την φορά με περισσότερη μεγαλοπρέπεια.

Ηλεκτρικό με 156 ίππους

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, λεπτομέρειες για τον κινητήρα δεν έχουν δοθεί πλήρως, αλλά η νέα Ypsilon θα βασίζεται στην πλατφόρμα e-CMP. Η ηλεκτρική έκδοση αναμένεται να διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 156 ίππων και μια μπαταρία με χωρητικότητα 51 kWh, με ενδεχόμενη αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις