Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το μοντέλο υιοθετεί την μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας.

Skoda Vision iV concept

12/2/2019

Το νέο ηλεκτρικό concept της Skoda θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη Έκθεση της Γενεύης και ήδη κυκλοφόρησαν teaser είκονες του.

Δύο νέες εικόνες teaser για το νέο της ηλεκτρικό concept που θα συντροφεύσει το νέο Kamiq, το νέο Scala και την Fabia R5 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης παρουσίασε η Skoda.

Πρόκειται για ένα crossover-coupe μοντέλο που πατά πάνω σε μεγάλους τροχούς φουτουριστικής σχεδίασης και έχει το όνομα Vision iV. Οι παραδοσιακοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί πλαϊνές κάμερες, ενώ είναι πιθανό να έχει suicide θύρες. Το μοντέλο υιοθετεί την μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας την ίδια στιγμή που λαμβάνει μια πολύ πιο διαφορετική γρίλια που δεν χρησιμεύει στην ψύξη του μοτέρ λόγω του ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου που διαθέτει το μοντέλο.

Η Skoda έχει ήδη αποκαλύψει πως το 2020 θα μπει στην γραμμή παραγωγής το concept Vision E, που θα αποτελέσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα βασίζεται στην MEB πλατφόρμα του VW Group, ενώ είναι πολύ πιθανό το Vision iV concept να ακολουθήσει την ίδια πορεία λίγο χρονικό διάστημα αργότερα.

Πληροφορίες σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις