Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tesla: Έτοιμη η πρώτη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tesla: Έτοιμη η πρώτη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

25/11/2022

Λίγο πριν τα εγκαίνια βρίσκεται η πρώτη αντιπροσωπεία της Tesla στην Ελλάδα. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της.

Προ των πυλών το πρώτο Tesla showroom

Πριν από περίπου δύο χρόνια η Tesla ήρθε στην Ελλάδα, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο τον κύκλο των εργασιών της. Πλέον έφτασε η ώρα να ανοίξει και την πρώτη της αντιπροσωπεία στη χώρα μας, μέσω της οποίας η αμερικανική φίρμα σκοπεύει να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις της, αφού οι Έλληνες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα που προσφέρει.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες εικόνες

Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του καταστήματος έκαναν την εμφάνισή τους, δίνοντας μια ελαφριά «γεύση» από τη διαρρύθμιση του χώρου, αλλά και από τα αυτοκίνητα που υπάρχουν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η επίσημη ημερομηνία των εγκαινίων, όμως δεν αναμένεται να καθυστερήσουν, αφού η Tesla υπογραμμίζει πως η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του καταστήματος έχει ήδη ξεκινήσει.

Στη Λ. Κηφισίας η αντιπροσωπεία

Τέλος, αναφορικά με το μέρος που θα στεγάζεται η αντιπροσωπεία, αυτό θα είναι επί της Λεωφόρου Κηφισίας, αμέσως μετά το νοσοκομείο «Υγεία», δίπλα στο νυχτερινό κέντρο «Αυτοκίνηση».  

Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια!
Προ των πυλών το πρώτο Tesla showroom.
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες εικόνες.
Στη Λ. Κηφισίας η αντιπροσωπεία.
Ενδιαφέρεσαι για Tesla ή προτιμάς άλλο ηλεκτρικό;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε