Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Θα ελέγχει η Τροχαία και τα social media για να στέλνει πρόστιμα;

Θα ελέγχει η Τροχαία και τα social media για να στέλνει πρόστιμα;

Διαβάστηκε από 1287 αναγνώστες - 31/1/2023

Αναρίθμητοι είναι οι οδηγοί που έχουν τραβήξει κάποιο video με τις «ικανότητες» τους στο τιμόνι, για να τις δημοσιεύσουν σε κάποιο social media και να το σχολιάσουν με φίλους. Θα μπορούσαν οι αστυνομικοί της τροχαίας να ελέγχουν τη νομιμότητα των οδηγών και να στείλουν πρόστιμα; Στην Αγγλία συμβαίνει ήδη...

Κλήση της τροχαίας από τα social media

Όλοι μας έχουμε δει αρκετά video στα social media, με οδηγούς να καταργούν ολόκληρο τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Σε μια προσπάθεια αυτοπροβολής, προσπαθούν να δείξουν τις ικανότητες τους στο τιμόνι, και για απόδειξη ανεβάζουν και τα video στους λογαριασμούς τους. Δεν θα αργήσει όμως να σταματήσει αυτή η πρακτική των οδηγών, αφού δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο, η Τροχαία να βεβαιώνει πρόστιμα και μέσω των social media, με αποδεικτικό στοιχείο τα ίδια τα video. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στην Αγγλία έγινε ήδη με «θύμα» τον Πρωθυπουργό

Κι αν σας μοιάζει δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, θα σας ενημερώσουμε πως τα σημάδια αυτό δείχνουν! Η Βρετανική αστυνομία επέβαλε πρόστιμο στον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, γιατί ανέβασε video στα social media χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας. Το video αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram, με τον επικεφαλή της συντηρητικής κυβέρνησης να μιλά με ενθουσιασμό για την πολιτική του, καθισμένος στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου χωρίς να φορά τη ζώνη ασφαλείας του.

Του έστειλαν το πρόστιμο σπίτι με αποδεικτικό το video στα social

Η Τροχαία της χώρας επιβεβαίωσε το περιστατικό, και μάλιστα ο πρωθυπουργός της χώρας, αναγκάστηκε να κατεβάσει το video, και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το λάθος του. 

Πολιτείες της Αμερικής συζητούν να δημιοργήσουν ειδικό τμήμα στην Τροχαία

Στην αντίπερα όχθη, αρκετές πολιτείες της Αμερικής έχουν βάλει στο τραπέζι και συζητούν το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ειδικό τμήμα, που θα ελέγχει τα social media και θα καταγράφει παραβατικές συμπεριφορές από τους οδηγούς. Κι αν ξεκινήσει να συμβαίνει σε κάποιες χώρες, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επεκταθεί το φανόμενο. 


Θα ανεβάζεις «περίεργο» video στα social και θα σου σκάει κλήση!
Στην Αγγλία τιμώρησαν και τον Πρωθυπουργό για παραδειγματισμό.
Στην Αμερική θέλουν να δημιουργήσουν ειδικά τμήματα στην Τροχαία!
Αν συμβεί στην Ελλάδα αυτό, πως θα αντιδράσουν οι οδηγοί;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε