Δείτε και κυρίως ακούστε το νέο Opel Insignia OPC στην πίστα.
Tο Insignia OPC στην πίστα +vid
5/4/2017
Σε βίντεο από δοκιμές του Insignia OPC δεύτερης γενιάς στην πίστα του Nurburgring ακούμε τα λάστιχα να σκούζουν καθώς εμφανίζονται έντονα υποστροφικές τάσεις. Είναι σύνηθες, όμως να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στις δοκιμές και στην παραγωγή να έχουν διορθωθεί.
autoagora Team
Στο βίντεο από τις δοκιμές του Insignia OPC στην πίστα του Nurburgring παρατηρεί κάποιος ότι τα λάστιχα δε σταματάνε να σκούζουν. Αυτό μας θυμίζει τις εποχές που η Opel είχε συνδυάσει στο Vectra OPC έναν V6 με κίνηση μπροστά, συνδυασμός ο οποίος μόνο επιτυχημένος δε χαρακτηρίστηκε.
Βέβαια οι δοκιμές στις πίστες πολλές φορές δεν έχουν καμία σχέση με την τελική έκδοση του μοντέλου καθώς έχουμε δει πολλές φορές αδυναμίες που φαίνονται να είναι πολύ έντονες στις δοκιμές, τελικά να εξαλείφονται στις εκδόσεις παραγωγής.
Επιπλέον, η δεύτερη γενιά του Insignia OPC θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε η πρώτη γενιά η οποία διέθετε τετρακίνηση οπότε αναμένουμε πολύ διαφορετική συμπεριφορά όταν το μοντέλο θα φτάσει στο δρόμο.
Παραδόξως, ενώ ξέρουμε ότι θα συνδυάζει την κίνηση σε όλους τους τροχούς με εννιατάχυτο κιβώτιο, δεν έχουμε καμία πληροφορία για τους κινητήρες του. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε ότι η ιπποδύναμη θα κινείται μεταξύ 350 και 400 ίππων.