Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο πλαίσιο του παγκόσμιου εμπορικού λανσαρίσματος που κάνει για τη νέα Χ5 η BMW, έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο.

Το δυναμικό «μπάσιμο» της νέας Χ5 (+vid)

23/7/2018

Στο πλαίσιο του παγκόσμιου εμπορικού λανσαρίσματος που κάνει για τη νέα Χ5 η BMW, έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο, του γερμανικού SUV, ενώ ανακοίνωσε και την τιμή εκκίνησης του μοντέλου για την αγορά των ΗΠΑ. Δείτε Περισσότερα.

Μέχρι να φτάσει η νέα Χ7, η Χ5 είναι η ναυαρχίδα της BMW στην κατηγορία των SUV με τη φίρμα να έχει αποκαλύψει το νέο της μοντέλο το προηγούμενο μήνα. Σήμερα στο πλαίσιο του παγκόσμιου εμπορικού λανσαρίσματος που κάνει για το μοντέλο ανακοίνωσε την τιμή εκκίνησης για το πολυτελές όχημα στην αγορά της Αμερικής. Συγκεκριμένα το μοντέλο στην αγορά των ΗΠΑ θα ξεκινήσει από τις 60.700 δολάρια (52.000 ευρώ περίπου).
 
Από κει και πέρα να σημειώσουμε πως η νέα BMW X5 είναι μεγαλύτερη από τον προκάτοχό της σε μήκος κατά 36 χλστ. (4.922 χλστ.), κατά 66 χλστ. (2005 χλστ.) σε πλάτος και 19 χλστ. (1.745 χλστ.) σε ύψος ενώ το μεταξόνιο είναι πλέον κατά 42 χλστ. μακρύτερο. Η μάρκα ανακοινώνει ότι ο αποθηκευτικός χώρος υπολογίζεται στα 645 λίτρα, ενώ χωρίς τα πίσω καθίσματα η χωρητικότητα ανεβαίνει στα 1.860 λίτρα. 

Στο εσωτερικό το μάτι φυσικά πέφτει αμέσως πάνω στις δύο 12,3 ιντσών οθόνες που χρησιμοποιούνται για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment, ενώ να θυμίσουμε πως η Χ5 εξοπλίζεται με σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, μπροστά και πίσω προειδοποίηση σύγκρουσης, έλεγχο πεζών, ενώ υπάρχει και το προαιρετικό πακέτο Active Driving Assistant Professional .
 
Δείτε το βίντεο
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις