Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Mercedes-Maybach παρουσιάζει την S600 Guard, το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο που προσφέρει το κορυφαίο επίπεδο βαλλιστικής προστασίας VR10.

Το αμάξωμα και τα κρύσταλλα της συγκεκριμένης S600 αντέχουν σφαίρες με ενισχυμένο ατσάλινο πυρήνα που πυροβολούνται από αυτόματο τουφέκι.

Τα παράθυρα έχουν επίστρωση από πολυκαρβονικό υλικό που δεν τα αφήνει να θρυμματιστούν, ενώ ακόμα και μετά από την επίθεση, συνεχίζουν να προσφέρουν ορατότητα στον οδηγό.

Η θωρακισμένη Mercedes διαθέτει και πιστοποίηση προστασίας από εκρήξεις ERV 2010. Οι επιβάτες αναμένεται να μην έχουν κάποιο πρόβλημα αν γίνει έκρηξη στο πλάι ή κάτω από το όχημα.

Το πιο ασφαλές Ι.Χ. του κόσμου

23/2/2016

Η Mercedes-Maybach παρουσιάζει την S600 Guard, το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο που προσφέρει το κορυφαίο επίπεδο βαλλιστικής προστασίας VR10. Δεν το σκιάζει αυτόματο τουφέκι, έκρηξη και φοβέρα καμιά…

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement

Η Mercedes-Maybach παρουσιάζει την S600 Guard, το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο που προσφέρει το κορυφαίο επίπεδο βαλλιστικής προστασίας VR10. Τι σημαίνει αυτό; Το αμάξωμα και τα κρύσταλλα της συγκεκριμένης S600 αντέχουν σφαίρες με ενισχυμένο ατσάλινο πυρήνα που πυροβολούνται από αυτόματο τουφέκι.

Για να γίνει -σύμφωνα με την Mercedes-Maybach- το ασφαλέστερο αυτοκίνητο του κόσμου, η S600 Guard διαθέτει πιο ανθεκτικά μέρη, ενώ τα παράθυρά της έχουν επίστρωση από πολυκαρβονικό υλικό που δεν τα αφήνει να θρυμματιστούν, ενώ ακόμα και μετά από την επίθεση, συνεχίζουν να προσφέρουν ορατότητα στον οδηγό.

Πέραν της βαλλιστικής έγκρισης VR10, η συγκεκριμένη θωρακισμένη Mercedes διαθέτει και πιστοποίηση ERV 2010 (Explosive Resistant Vehicles) προστασίας από εκρήξεις. Οι επιβάτες αναμένεται να μην έχουν κάποιο πρόβλημα αν γίνει έκρηξη στο πλάι ή κάτω από το όχημα. Για επιπλέον προστασία, η Maybach S-Class Guard διαθέτει συστήματα που δεν αφήνουν το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο μετά από μια ενδεχόμενη επίθεση.

Η διάθεση της Mercedes-Maybach S600 Guard ξεκίνησε ήδη, με τις τιμές της στη Γερμανία να εκκινούν από τα 470.000 ευρώ (συν φόρους). Αποτελεί το τελευταίο –και κορυφαίο- μέλος της «οικογένειας» θωρακισμένων μοντέλων της Daimler, όπως είναι τα G500 Guard, GLE 350 d 4MATIC Guard, GLE 500 4MATIC Guard, S500 Guard και S600 Guard.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement