Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Tom s Racing: Supra MKV προς τιμήν του Paul Walker

29/9/2021

Μια ειδική έκδοση Toyota Supra πέμπτης γενιάς ετοιμάζει η Tom s Racing σε συνεργασία με το ιαπωνικό περιοδικό safari προς τιμήν του Paul Walker. Η πίσω αεροτομή που θυμίζει πολύ την αντίστοιχη της Supra mkIV και οι ζάντες BBS LM 20 ιντσών δένουν αρμονικά, και τα 3 αντίτυπα που θα παραχθούν κοστίζουν 100.000 ευρώ έκαστο.

Το Ιαπωνικό περιοδικό Safari σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία Tom s Racing σχεδίασαν μία μοναδική Toyota Supra σαν φόρο τιμής στον ηθοποιό Paul Walker που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες Fast and Furious.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Είναι γνωστό ότι ο μακαρίτης ο Paul Walker ήταν μεγάλος θαυμαστής της Toyota Supra τέταρτης γενιάς, έχοντας στο γκαράζ του αρκετά τέτοια αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένου ενός σε λευκό χρώμα. Πατώντας πάνω σε αυτή την πληροφορία, το περιοδικό Safari και η Tom s Racing, έβαψαν την Supra πέμπτης γενιάς σε matte λευκό χρώμα, εξοπλίζοντας την με μία μοναδική πίσω αεροτομή, εμπνευσμένη από αυτήν που διέθετε η Supra τέταρτης γενιάς, ενώ οι ζάντες bbs LM 20 ιντσών είναι ίδιες με αυτές της λευκής Supra του Brian O Connor στις τελευταίες σκηνές του Furious 7.
 
Η Tom s Racing, κάνοντας τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στο τρίλιτρο μοτέρ της Supra, ανέβασε την απόδοση στους 420 ίππους ενώ για τα κρατήματα αναλαμβάνει δράση η ρυθμιζόμενη ανάρτηση coilover KW variant 3. Τροποποιήσεις έχει δεχθεί επίσης και το εσωτερικό, φωτογραφίες όμως από αυτό δεν υπάρχουν  ακόμα διαθέσιμες.
 
Τρία είναι μόνο τα αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν από την Tom s Racing, με την τιμή  καθενός από αυτά να φτάνει τις 100.000 ευρώ, ενώ οι αιτήσεις για απόκτηση ενός τέτοιου tribute αυτοκινήτου αρχίζουν στις 31 Οκτωβρίου. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε