Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota: Λανσάρονται το 2023 τα νέα C-HR και bZ

Toyota: Λανσάρονται το 2023 τα νέα C-HR και bZ

8/12/2022

Με αισιοδοξία ατενίζει το 2023 η Toyota όσον αφορά την αύξηση των πωλήσεών της στην Ευρώπη, βασίζοντας πολλά μεταξύ άλλων στο ολοκαίνουργιο C-HR αλλά και στο δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο bZ, που θα λανσαριστούν!

Limit up στις πωλήσεις της το 2023 αναμένει η Toyota

Τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Toyota αναφέρουν πως οι πωλήσεις της στην ευρωπαϊκή αγορά το 2022 θα είναι αυξημένες σε σχέση με το 2021, αλλά η μάρκα δεν στέκεται σε αυτό, έχοντας ήδη στρέψει το βλέμμα της στο νέο έτος και τις προκλήσεις που έχει μπροστά της. Μία από αυτές είναι η περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων, κάτι που είναι πεπεισμένη ότι θα πετύχει.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα νέα C-HR και bZ θα παίξουν σημαντικό ρόλο

Αυτό γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ευρώπης, Matt Harrison, ο οποίος μίλησε στην Automotive News Europe. Ο Harrison δεν ανέφερε συγκεκριμένους αριθμούς για το 2023, ωστόσο πιστεύει πως τα λανσαρίσματα του ολοκαίνουργιου C-HR, δεύτερης γενιάς, αλλά και του δεύτερου πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου bZ, θα είναι οι δύο βασικοί παράγοντες σε αυτό.

Αποκαλύφθηκαν τα πρωτότυπα

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες η Toyota αποκάλυψε το bZ Compact SUV Concept, το ηλεκτρικό concept που προλογίζει τον ερχομό ενός νέου ηλεκτρικού μικρομεσαίου SUV, αλλά και το Toyota C-HR Prologue, που παρουσιάζει το C-HR της δεύτερης γενιάς.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε