Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τρεις οθόνες στο ταμπλό για την ηλεκτρική Porsche Macan
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τρεις οθόνες στο ταμπλό για την ηλεκτρική Porsche Macan

Διαβάστηκε από 5584 αναγνώστες - 12/12/2023

Παρουσιάζεται επίσημα η Macan στις αρχές του 2024
Ο συνοδηγός διαθέτει την δική του οθόνη
Συνδυάζεται με Youtube εφαρμογή για να βλέπεις βίντεο

Παρουσιάζεται επίσημα η Macan στις αρχές του 2024

Η Porsche αποκάλυψε πρόσφατα τις πρώτες επίσημες εικόνες του εσωτερικού της νέας ηλεκτρικής Macan, λίγο πριν από την πλήρη παρουσίαση του αυτοκινήτου στις αρχές του 2024. Αν και γνωρίζουμε ήδη κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την ισχύ και τη χωρητικότητα της μπαταρίας, ενδιαφέρον παρουσιάζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ο συνοδηγός διαθέτει την δική του οθόνη

Η ηλεκτρική Porsche Macan θα διαθέτει τρεις οθόνες και μια τέταρτη τύπου Heads-Up Display με στοιχεία εικονικής πραγματικότητας, που η εταιρεία περιγράφει ως ένα από τα πιο μεγάλα και προηγμένα HUD στην αγορά. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται μια οθόνη 12,6 ιντσών για τον πίνακα οργάνων, μια οθόνη 10,9 ιντσών για το σύστημα infotainment στο κέντρο του ταμπλό, ενώ μια ακόμη οθόνη (ξανά 10,9 ιντσών) τοποθετείται μπροστά από τον συνοδηγό προαιρετικά. Η οθόνη του συνοδηγού επιτρέπει τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών που συνήθως αναλαμβάνει ο οδηγός, όπως το σύστημα πλοήγησης.

Συνδυάζεται με Youtube εφαρμογή για να βλέπεις βίντεο

Το σύστημα infotainment αναπτύχθηκε από την ίδια την Porsche, βασίζεται σε λειτουργικό Android, μπορεί να εξοπλιστεί με εφαρμογές όπως Spotify, Youtube και WebEx μέσω του Porsche App Centre και γίνονται επίσης διαθέσιμα μια σειρά από παιχνίδια. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ Android Auto, Apple CarPlay και του λειτουργικού της Porsche. Αναμένεται να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες για την καμπίνα και τους χώρους της Macan κατά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις