Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Με ποια ποιοτικά κριτήρια κρίνουμε τις μεμβράνες;

    Διαβάστηκε από 9351 αναγνώστες - 28/4/2016

    Μπορεί να περιττεύει για τους περισσότερους από εσάς, αλλά οφείλουμε να το υπενθυμίσουμε: δεν είναι όλες οι αντηλιακές μεμβράνες ίδιες.
    Οι προτάσεις από σοβαρούς κατασκευαστές προσφέρουν αντοχή στο χρόνο χωρίς ξεφλουδίσματα ή κιτρινίσματα, ενώ παρά το μηδαμινό τους πάχος – μετριούνται σε μικρά του χιλιοστού – είναι κατασκευασμένες από σειρά στρωμάτων που κατά περίπτωση συμπεριλαμβάνουν τιτάνιο ή αλουμίνιο για την ανάκλαση των ακτινοβολιών.

    Οι μεμβράνες που θα επιλέξετε πρέπει να συνοδεύονται απόπιστοποιητικά συμμόρφωσης με τις Ευρωπαϊκές νομοθεσίες, να συνοδεύονται από εγγύηση και να διαθέτουν αυτοκόλλητα ανάμεσα στη μεμβράνη και τα τζάμια που να έχουν τους αριθμούς έγκρισής τους και, ειδικά στην περίπτωση του παρμπρίζ, να μην παραμορφώνουν ούτε στο ελάχιστο την ορατότητα.

    Οι σοβαροί εγκαταστάτες διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία εφαρμογής αυτών ώστε να μην υπάρχουν θέματα με είδωλα, ενώ δε θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να σας αφήσουν να ελέγξετε την ποιότητα τόσο των ίδιων των μεμβρανών όσο και της ποιότητας της δουλειάς τους σε οχήματα που έχουν ήδη εγκατεστημένες μεμβράνες.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ