Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Προστατεύστε το αυτοκίνητο αλλά και τον εαυτό σας, τοποθετώντας στο αμάξι σας αντηλιακές μεμβράνες.

Αντηλιακές μεμβράνες

Διαβάστηκε από 7611 αναγνώστες - 13/9/2016

Μπορεί οι διακοπές μας να τελείωσαν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο ήλιος σταμάτησε να εκπέμπει επικίνδυνες ακτινοβολίες. Λύση υπάρχει ,και σε αντίθεση με τα αντηλιακά σώματος χρειάζεται εφαρμογή μόνο μία φορά.

Σε αντίθεση με χώρες όπως η Αγγλία όπου ο ήλιος εμφανίζεται με το σταγονόμετρο, το κύριο χαρακτηριστικό της ηλιόλουστης Ελλάδας είναι ακριβώς το αντίθετο. Και, μαζί με το ευχάριστο κλίμα της όλο το χρόνο, έρχεται και η ανάγκη για προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ηλίου. Βλέπετε, για κάποιο λόγο αυτή η φωτεινή μπάλα στον δε μπορεί να ξεχωρίσει πότε είμαστε στην παραλία και πότε όχι για να μειώσει αντίστοιχα την ακτινοβολία της.

Όταν είμαστε στην παραλία βάζουμε αντηλιακό, όταν αγοράζουμε γυαλιά ηλίου απαιτούμε να έχουν προστασία UV, γιατί πρέπει να ξεχνάμε την προστασία στο αυτοκίνητό μας; Οι μεγαλύτερες παρεξηγήσεις γύρω από τις αντηλιακές μεμβράνες είναι δύο: Ότι ο μόνος λόγος ύπαρξής τους είναι να κρύβουν τους επιβάτες και ότι προστασία προσφέρουν μόνο αυτές που είναι πρακτικά αδιαφανείς. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες παρεξηγήσεις, η πραγματικότητα απέχει μακράν και στην αγορά υπάρχει πληθώρα επιλογών που προσφέρουν προστασία χωρίς απαραίτητα να συνοδεύονται από μείωση της παρεχόμενης ορατότητας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις