Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ενισχύστε το αυτοκίνητο σας μέσω..χημείας

24/3/2017

Το ξέρετε πως μπορείτε να αυξήσετε την ιπποδύναμη ή ακόμα και τα οκτάνια της βενζίνης με μία μικρή κίνηση; Να προλάβετε διαβρώσεις , να μειώσετε θορύβους ή ακόμα και να παρατείνετε τη ζωή κάθε απαραίτητου μέρους με λίγα ευρώ;

Τα πρόσθετα χημικά έρχονται να σας δώσουν τη λύση σε όποιο  τομέα αποφασίσετε να ενισχύσετε το όχημα σας.

Εάν αγαπάτε το αυτοκίνητο σας, μη του προσφέρετε μονάχα τα απολύτως απαραίτητα. Μπορείτε να του δώσετε το κάτι παραπάνω και σίγουρα θα σας πει ευχαριστώ και θα σας το ανταποδώσει με πολλούς τρόπους.

Οι κατασκευαστές πάντα καθορίζουν και ενημερώνουν κάθε κάτοχο  πότε πρέπει να γίνει αλλαγή λαδιών ή τί βενζίνη να προτιμηθεί. Μία καλοστημένη και πολύπλοκή μηχανή μπορεί να αποδώσει πολύ παραπάνω από όσα νομίζει κανείς. Τα πολλά μέρη της με τη καθημερινή χρήση και τους έντονους ρυθμούς φθείρονται και σίγουρα κάθε πιθανή αντικατάσταση χτυπάει κατευθείαν το πορτοφόλι. Προλάβετε επικίνδυνες τριβές, μειώστε τη θερμότητα του κινητήρα, αφαιρέστε άλατα και ακαθαρσίες που δεν μπορούν να αποφευχθούν, απλά με την αγορά και τη τοποθέτηση λίγων ml ειδικού πρόσθετου χημικού.

Είναι ασφαλές και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός αυτοκινήτων για να το κάνει. Στην αγορά υπάρχουν χημικά για κάθε απαίτηση και κάθε περίπτωση , τα οποία με ελάχιστα ευρώ θα σας προλάβουν φθορές πολλαπλάσιου κόστους. Με μία μικρή έρευνα και ανάλογα τις εκάστοτε επιθυμίες, μία πληθώρα εταιριών και προΪόντων,  έχουν την  δυνατότητα να σας προσφέρουν ειδικά πρόσθετα για βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, λάδια, ακόμα και κυκλώματα ψυγείου για κάθε αυτοκίνητο κάθε κατηγορίας.

Τι πρέπει να ξέρω 

Πριν επιλέξω χημικά 

Τι να προσέξω 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις