Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

G Sound: Ο παράδεισος του ήχου !

Διαβάστηκε από 6351 αναγνώστες - 13/2/2020

Στην G Sound θα βρεις τα πάντα για τον ήχο και όχι μόνο! Ανέβασε ντεσιμπέλ στο ηχοσύστημα σου, θωράκισε το αυτοκίνητο σου με αντικλεπτικά συστήματα και δώσε λύση σε κάθε ηλεκτρολογικό πρόβλημα, με μια επίσκεψη στην G Sound.

Είτε θες να αναβαθμίσεις τεχνολογικά το αυτοκίνητο σου, είτε θέλεις να το ασφαλίσεις απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής, βρήκες τον συνέταιρο σου. Στην G Sound θα βρεις αυτό που ψάχνεις πάντα με εγγύηση λειτουργίας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Στο κατάστημά της G Sound υπάρχει έκθεση από όλα τα νέα προϊόντα ήχου - εικόνας, όπως ενισχυτές, Radio - CD, ηχεία, subwoofer, car tv / dvd, συναγερμοί, αντικλεπτικά αυτοκινήτου καθώς και navigation με δυνατότητα δοκιμής ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει .

Επίσης στην G Sound επισκευάζονται και συντηρούνται Aircondition, μίζες, δυναμό. Ακόμη γίνονται πιστοποιημένες μετατροπές αυτοκινήτων, τζιπ, φορτηγάκια από βενζίνη σε κιτ υγραερίου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η G Sound:
Αντηλιακές μεμβράνες
Αξεσουάρ
Ηχοσυστήματα
Κατασκευές ηχοσυστημάτων
Μπαγκαζιέρες οροφής
Μπαταριές αυτοκινήτων
Συναγερμοί αυτοκινήτων
Συναγερμοί μηχανής
Τρέιλερ-κοτσαδόροι-μπαγκαζιέρες
Υγραεριοκίνηση
Φώτα xenon
 
Κάνε το αυτοκίνητο σου όπως εσύ θέλεις, σε τιμές που δεν υπάρχουν αλλού. Ηχοσυστήματα, αναβαθμίσεις πολυμέσων και αντικλεπτικά κιτ, θα τα βρεις όλα στην G Sound.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Μήδειας 2, Νέα Ιωνία 142 32
Τηλέφωνο: 2102713598
Κινητό: 6975817946
Website: https://www.gsound.gr/
Email: [email protected] 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις