Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Multimedia

Διαβάστηκε από 8852 αναγνώστες - 15/6/2017

Κάνε το αυτοκίνητο σου από…το μέλλον - `Ακου μουσική, σέρφαρε στο ιντερνετ, κάνε check-in και μη ξαναγυρίσεις το κεφάλι όταν παρκάρεις.

Μη παιδεύεσαι, κάνε τη τεχνολογία συνοδηγό σου. Android και ξερό ψωμί.
Είστε κάτοχοι ενός smartphone; Αν ναι τότε αμέσως θα εκτιμήσετε τις δυνατότητες ενός σύγχρονου συστήματος πολυμέσων, αφού τα περισσότερα από αυτά τρέχουν με λειτουργικό android. Και άρα μπορείτε να σερφάρετε στο internet, να ακούτε τον αγαπημένο σας σταθμό όπου και αν βρίσκεστε (μέσω διαδικτύου), να μπείτε στο facebook, να κάνετε check-in που βρισκόσαστε και να επεξεργαστείτε αρχεία και φωτογραφίες. Οι συνεπιβάτες μπορούν να απολαύσουν την εκπομπή ή την ταινία της επιλογής τους, βλέποντας παρακολουθώντας ζωντανά τηλεόραση ή αναπαράγοντας ταινίες στο 
DVD.
Πέρα όμως από τη ψυχαγωγία, υπάρχουν και εργονομικά οφέλη που έχουν άμεση σχέση με την οδήγηση. Η χρήση Δορυφορικού Συστήματος Πλοήγησης (GPS), η δυνατότητα τηλεφωνήματος σε έκτακτη ανάγκη, όπως και η δυνατότητα κάμερας οπισθοπορείας είναι σημαντικά εργαλεία για κάθε οδηγό που κάνουν την ζωή μας πολύ πιο εύκολη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις