Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Γιατί να αλλάζουμε τις λάμπες ανά ζεύγη?

    5/3/2019

    Οι παλιοί λαμπτήρες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ορατότητα τον οδηγών τη νύχτα, όταν η οπτική οξύτητά τους μειώνεται έως και 70%. Όταν αντικαθίσταται μία μόνο λάμπα, η έξοδος φωτός που προκύπτει μπορεί να είναι απρόβλεπτη, παρέχοντας ανεπαρκή φωτισμό που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ορατότητα του οδηγού. Επιπλέον, οι οδηγοί στο αντίθετο ρεύμα μπορεί να δυσκολευτούν να αντιληφθούν έγκαιρα τα οχήματα με μόνο ένα προβολέα σε λειτουργία, προκαλώντας έτσι ατυχήματα.
    Η αλλαγή των λαμπτήρων του αυτοκινήτου σας ανά ζευγάρι είναι σημαντική για 3 λόγους!

    • Όταν μία λάμπα χαλάσει, σύντομα θα χαλάσει και η άλλη
    • Για να εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα
    • Για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη ορατότητα




    Διατηρώντας μια σταθερή απόδοση φωτός και στα δύο φανάρια του αυτοκινήτου, ο δρόμος γίνεται ασφαλέστερος για τους οδηγούς, τους επιβάτες αλλά και για τους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα.
    Για την υποστήριξη αυτής της πρωτοβουλίας, η Philips διανέμει τις λάμπες αυτοκινήτων ανά ζευγάρι,  σε συσκευασίες σετ. Σε μια προσπάθεια να προωθήσει τη σημασία της αλλαγής των λαμπτήρων ανά ζευγάρι, η Philips έχει αναπτύξει την εκστρατεία «Change In Pairs», η οποία έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους οδηγούς για τους κινδύνους από τον χαμηλό φωτισμό, και να παρουσιάσει παράλληλα τους λόγους για τους οποίους η αλλαγή λαμπτήρων ανά ζευγάρι είναι ασφαλέστερη για όλους τους οδηγούς.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ