Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Aυθεντικές λάμπες Philips για το αυτοκίνητό σας και πως θα ελέγχετε την γνησιότητα τους

    5/3/2019

    Γιατί να αγοράσετε αυθεντικές λάμπες Philips για το αυτοκίνητό σας?
    Πλαστές λάμπες Philips διατίθενται όλο και περισσότερο στην αγορά είτε σε online site είτε σε καταστήματα. Αυτές οι πλαστές λάμπες είναι κακές απομιμήσεις υποδεέστερης ποιότητας.Πολλές λάμπες αυτοκινήτων, ακόμα και εκείνες όπου έχουν επικύρωση ECE, μπορούν να δώσουν μία ασαφή και ανεπαρκή απόδοση φωτός. Φτηνές ή μη επικυρωμένες λάμπες αυτοκινήτου δεν είναι ασφαλείς για τον οδηγό, καθώς και για τους υπόλοιπους οδηγούς στο δρόμο.


     
     
    Πώς να ελέγξετε την αυθεντικότητα των λαμπτήρων Philips?
    Με γνώμονα τη διασφάλιση της αυθεντικότητας των προϊόντων Philips, αλλά και την προστασία των πελατών και των καταναλωτών από πλαστά Philips προϊόντα φωτισμούαυτοκινήτων, είναι πολιτική της εταιρείας Philipsνα πωλούνται όλα τα προϊόντα σε γνήσια τυπωμένα κουτιά που φέρουν την εταιρική ταυτότητα της Philips. Επιπλέον, οι γνήσιες συσκευασίες Philips φέρουν σε αυτοκόλλητο τη «σφραγίδα γνησιότητας» (Certificate of Authenticity - COA).
    Χρησιμοποιώντας τον κωδικό ασφαλείας, καθώς και άλλα ειδικά στοιχεία ασφαλείας, οι επαγγελματίες και οι καταναλωτές μπορούν να επαληθεύσουν την αυθεντικότητα του προϊόντος Philips σε μια ειδική, πλήρως ασφαλής πλατφόρμα στο διαδίκτυο.

    Μπορείτε να σαρώσετε τον κώδικα QR ή να μεταβείτε στη σελίδα www.philips.com/original.
    Πλήρη σειρά λαμπτήρων Philips (αλογόνου, Xenon, LED) μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία Τεχνοανταλλακτική ΑΕ, 2105155253, www.technoantallaktiki.gr
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ