Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πως να μην την πατήσω;

Διαβάστηκε από 7944 αναγνώστες - 19/1/2017

Το ότι κάποιος υποστηρίζει ότι είναι εξειδικευμένος σε κάτι, δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι είναι. Μια επίσκεψη θα ωφελήσει σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, καθώς θα μπορέσετε να δείτε πρώτο χέρι με ποιόν έχετε να κάνετε. Ελέγχουμε τους χώρους του συνεργείου, το φόρτο εργασίας, τις γνώσεις των μηχανικών, τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών, τα μοντέλα των αυτοκινήτων που υπάρχουν μέσα στο συνεργείο, και φυσικά πάνω απόλα τον εξοπλισμό που διαθέτει.
 
Εξειδικευμένο συνεργείο χωρίς εξειδικευμένο εξοπλισμό δεν υφίσταται, και αυτό τη σήμερον ημέρα περιλαμβάνει υποχρεωτικά μια σειρά διαγνωστικών μηχανημάτων που συνδέονται με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου μας τόσο για συλλογή δεδομένων, όσο και για τυχόν ρυθμίσεις όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.
Παράλληλα, μπορούμε να ψάξουμε σε φόρουμ και σε διάφορα site στο Internet για κριτικές και σχόλια για το συγκεκριμένο συνεργείο, χρησιμοποιώντας έτσι τις πρότερες εμπειρίες άλλων για να ξέρουμε καλύτερα τι να περιμένουμε.
 
Σε κάθε περίπτωση το συνεργείο πρέπει να είναι μέλος του ΣΙΣΕΜΑ (Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανών Αυτοκινήτων), ο οποίος διαθέτει μεταξύ άλλων και επιτροπή κακοτεχνιών, ενώ η νομιμότητα του συνεργείου διασφαλίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την αξιοπιστία του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ