Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα συστήματα βελτιώνουν την εργονομία του αυτοκινήτου

Τι πρέπει να ξέρω για τα συστήματα Car Multimedia

24/2/2017

Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα συστήματα car multimedia. Ποιες οι δυνατότητες τους; Ποιες εργονομικές ευκολίες θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη; Και πώς σε βοηθούν να έχεις κέρδος;

Το τερπνόν (Ψυχαγωγία)…
Είστε κάτοχοι ενός smartphone; Αν ναι τότε αμέσως θα εκτιμήσετε τις δυνατότητες ενός σύγχρονου συστήματος πολυμέσων, αφού τα περισσότερα από αυτά τρέχουν με λειτουργικό android. Και άρα μπορείτε να σερφάρετε στο internet, να ακούτε τον αγαπημένο σας σταθμό όπου και αν βρίσκεστε (μέσω διαδικτύου), να μπείτε στο facebook, να κάνετε check-in που βρισκόσαστε και να επεξεργαστείτε αρχεία και φωτογραφίες. Οι συνεπιβάτες μπορούν να απολαύσουν την εκπομπή ή την ταινία της επιλογής τους, βλέποντας παρακολουθώντας ζωντανά τηλεόραση ή αναπαράγοντας ταινίες στο DVD.

...μετά του ωφελίμου (Εργονομία)!
Πέρα όμως από τη ψυχαγωγία, υπάρχουν και εργονομικά οφέλη που έχουν άμεση σχέση με την οδήγηση. Η χρήση Δορυφορικού Συστήματος Πλοήγησης (GPS), η δυνατότητα τηλεφωνήματος σε έκτακτη ανάγκη, όπως και η δυνατότητα κάμερας οπισθοπορείας είναι σημαντικά εργαλεία για κάθε οδηγό που κάνουν την ζωή μας πολύ πιο εύκολη.

Βγαίνεις κερδισμένος
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα ενός καλού συστήματος car multimedia, είναι ότι αποτελεί ταυτόχρονα και μια επένδυση καθώς αυξάνει κατά πολύ την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου μας. Ολοένα και περισσότεροι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα και αν κάνουμε μια καλή επιλογή τότε είναι πολύ πιθανό να βγούμε κερδισμένοι όταν έρθει η ώρα της μεταπώλησης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις