Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Τι πρέπει να ξέρω

Διαβάστηκε από 2797 αναγνώστες - 24/3/2017

Η τεχνολογία και περισσότερο η χημεία, έχει έρθει για να σας αναβαθμίζει πλήρως το αυτοκίνητο. Βάλτε στη ζωή σας έναν νέο χημικό σύμμαχο και επωφεληθείτε.

Εάν αυτό που ψάχνεις είναι να αυξήσεις την ιπποδύναμη μέχρι και 15 ίππους ή ακόμα και να αυξήσεις την ροπή στρέψης, στην επόμενη αλλαγή λαδιών πρέπει απλά να προσθέσεις μερικά ml ειδικού πρόσθετου λαδιών και θα τα έχεις. Τα οφέλη δεν σταματάνε εκεί καθώς θα μειωθεί αισθητά η θερμοκρασία του κινητήρα,  και οι τριβές εντός των μηχανικών μερών θα ελαχιστοποιηθούν.

Εάν κάθε φορά που απλά βάζεις βενζίνης προσθέσεις μερικό από το αντίστοιχο σκεύασμα θα αυξήσεις τα οκτάνια της ( έως και 5), θα μειωθεί σε τεράστιο βαθμό ο θόρυβος του κινητήρα και σίγουρα η απόδοση του θα ανέβει σε βαθμό που κάθε φορά που θα πατάς το γκάζι να το αντιλαμβάνεσαι. Ειδικά πρόσθετα χημικά που απευθύνονται καθαρά σε βενζινοκινητήρες μπορούν να μεταμορφώσουν το όχημα σας.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με τη χρήση αντίστοιχων πρόσθετων πετρελαίου, με λίγα ml στο ντεπόζιτο θα καθαρίσετε, θα λιπάνετε και θα εμποδίσετε τη διάβρωση καίριων εξαρτημάτων. Έρευνες έχουν δείξει πως ακόμα και τα μπεκ αποκτούν νέα αντοχή με τη σωστή προσθήκη.

Τέλος, το κύκλωμα ψυγείου από τη χρήση αντιψυκτικού και τη συνεχή λειτουργία του, προκαλούνται άλατα, σκουριά και ακαθαρσίες. Προλάβετε τα με μερικές σταγόνες ειδικού χημικού για το ψυγείο, ανεξαρτήτως κινητήρα.

Να σημειωθεί πως όλα τα σκευάσματα κοστίζουν από 4 ευρώ, μπορούν να σας γλυτώσουν εκατοντάδες, με τη τιμή να ανεβαίνει αναλόγως τι προσφέρει το εκάστοτε χημικό.

Πριν επιλέξω χημικά 

Τι να προσέξω  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις