Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Μικρά SUV | Μικρά | Electric
Automotivo After Sales: Το καλύτερο δώρο για το αυτοκίνητό σου αυτές τις γιορτές

Automotivo After Sales: Το καλύτερο δώρο για το αυτοκίνητό σου αυτές τις γιορτές

Διαβάστηκε από 13557 αναγνώστες - 9/12/2022

Όσο πλησιάζουμε προς την εορταστική περίοδο, φροντίζουμε να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις, όπως είναι οι χριστουγεννιάτικες αγορές, ή τα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τι γίνεται όμως με το αγαπημένο μας όχημα και τη συντήρηση του;

Η after sales φροντίδα για ένα όχημα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για την ομαλή λειτουργία του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και για τη διατήρηση του, χωρίς να παρουσιάσει ελαττώματα, μελλοντικά.

Στον τομέα του service, ο όμιλος Automotivo αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς, για τη φροντίδα και τη συντήρηση του οχήματος σας, καλύπτοντας ένα σημαντικό εύρος μάρκας οχημάτων, όπως Renault, Dacia, Peugeot, Chevrolet και Ssangyong.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εξειδικευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το όχημα σας είναι σε καλά χέρια. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης, τα οποία ανταποκρίνονται στις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας αλλά και ασφάλειας του κατασκευαστή, ώστε να μένετε ακόμη πιο ήσυχοι. Με γνήσια ανταλλακτικά, εξασφαλίζετε μάλιστα και 12μηνη εγγύηση, ώστε σε περίπτωση εμπρόθεσμης βλάβης του οχήματος σας, να λάβετε άμεσα και δωρεάν αντικατάσταση του προβληματικού μέρους του.

Μεταξύ των after sales υπηρεσιών που προσφέρονται από τον όμιλο Automotivo, εσείς απολαμβάνετε το service του οχήματος σας, τις μηχανικές και ηλεκτρολογικές επισκευές του, έλεγχο και επισκευή ή και αντικατάσταση στα συστήματα φρένων, εγκατάσταση υγραερίου, τοποθέτηση και συντήρηση a/c, αλλά και μετατροπή του βενζινοκίνητου σας σε υγραεριοκίνητο. Παράλληλα, επωφελείστε με τη διαδικασία προετοιμασίας του αυτοκινήτου σας για ΚΤΕΟ μέσα από τους απαραίτητους ελέγχους. 

Επιπλέον, από την Automotivo επωφελείστε με γενικό service, το οποίο περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως την αντικατάσταση λαδιών για σωστή λίπανση του κινητήρα, αντικατάσταση φίλτρου λαδιού, ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση τα λιπαντικά μέχρι την επόμενη αλλαγή τους, και αντικατάσταση του φίλτρου βενζίνης. Για ακόμη πιο αποδοτικό κινητήρα, γίνεται αντικατάσταση του φίλτρου αέρα, και έτσι βελτιώνεται η οικονομία του καυσίμου και παρεμποδίζονται τα σωματίδια σκόνης στο εσωτερικό του. Στις περιπτώσεις που χρειάζεται, γίνεται αντικατάσταση μπουζί, ώστε να είναι σε θέση το όχημα σας να αποδίδει στο μέγιστο, διατηρώντας τα επίπεδα οικονομίας καυσίμου σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Για τις βλάβες που έχει υποστεί το όχημα σας αλλά δεν μπορούν να εντοπιστούν πολύ άμεσα, η Automotivo προσφέρει στο πλαίσιο του service, διαγνωστικό έλεγχο κεντρικής μονάδας και εγκεφάλου του οχήματος σας. Εξειδικευμένα συστήματα τεχνολογίας δηλαδή, πραγματοποιούν ενδελεχή έλεγχο ώστε να εντοπιστεί το μέρος της βλάβης και να διορθωθεί.

Όσον αφορά το πιο επιμέρους τεχνικό και επισκευαστικό κομμάτι, όπου χρειάζεται το όχημα σας, λαμβάνει την αντίστοιχη αλλαγή ή επισκευή του κινητήρα σε επιμέρους εξαρτήματα ή ανταλλακτικά, όπως βαλβίδες, λουριά, ιμάντες κλπ, ή ακόμη και αλλαγή στους αισθητήρες, στα ελατήρια και ούτω καθεξής. Αλλαγές και στο σύστημα μετάδοσης με επισκευή ή αντικατάσταση του σασμάν, καθώς και στο σύστημα ανάρτησης. Στο ίδιο επισκευαστικό κομμάτι περιλαμβάνονται και το σύστημα ψύξης, το σύστημα πέδησης με φρένα, τακάκια, αισθητήρες κλπ, το σύστημα εξάτμισης και το σύστημα που είναι υπεύθυνο για τον εξαερισμό της καμπίνας των επιβατών.

Μην ξεχνάτε ότι καθημερινά οι τεχνικοί που καλούνται να φροντίσουν το όχημα σας, έχουν επιλεγεί μεταξύ των καλύτερων, ενώ βρίσκονται σε συνεχή εκπαίδευση για να γνωρίζουν το όχημα σας καλύτερα από οποιονδήποτε. Επισκεφτείτε σήμερα, ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας σε Χαλάνδρι και Γέρακα και κάντε το διαγνωστικό σας έλεγχο. Η Automotivo 30 χρόνια δίπλα σας, εγγυάται άριστη ποιότητα τόσο σε επίπεδο after sales, όσο και σε επίπεδο αγοράς του ιδανικού μεταχειρισμένου που θα επιλέξετε.
 
Automotivo Χαλάνδρι
Λ.Κηφισίας 278
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 32
210 6817447
[email protected]

Automotivo Γέρακας
Καστοριάς 15
Γέρακας, Τ.Κ. 153 44
210 6618686
[email protected]