Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Automotivo: Η σημασία των γνήσιων ανταλλακτικών για το όχημα σας.

Automotivo: Η σημασία των γνήσιων ανταλλακτικών για το όχημα σας.

Διαβάστηκε από 20386 αναγνώστες - 18/11/2022

Με την πρώτη περίπτωση βλάβης του οχήματος μας, σπεύδουμε να ελέγξουμε τι πήγε λάθος. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι τα ανταλλακτικά, οπότε θα χρειαστεί να γίνει άμεση αντικατάσταση τους. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα όμως, είναι η γνησιότητα τους.

Μπορεί η αντικατάσταση τους με μη γνήσια και οικονομικότερα ανταλλακτικά, να φαίνεται δελεαστική επιλογή τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο μπορεί να είναι και αιτία για μακροπρόθεσμες απώλειες. Με τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς τι αντοχή θα έχουν στο χρόνο, ή αν πχ προέρχονται από τρακαρισμένο όχημα. Επιπλέον, πολλά είναι τα ανταλλακτικά που αγοράζονται από την Ιαπωνία ή από χώρες της Ευρώπης και μεταφέρονται μέσα σε container σε μεγάλες ποσότητες στην Ελλάδα και οπουδήποτε αλλού, δημιουργώντας επιφυλάξεις.

Για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά πρέπει να συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Γι’ αυτό και στον όμιλο της Automotivo, o σχεδιασμός των γνήσιων ανταλλακτικών ακολουθεί τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας με τον κατασκευαστή. Παράγονται με τα ίδια ακριβώς ποιοτικά πρότυπα με αυτά των ανταλλακτικών, που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή των οχημάτων Peugeot, Renault και Dacia στη γραμμή παραγωγής. Αυτός είναι και ένας βασικός τρόπος για να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία και η μακροζωία του οχήματος σας, μέσα από υλικά υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα από μια σειρά εργασιών. Συγκεκριμένα, στον όμιλο Automotivo, για όχημα Peugeot, Renault, Dacia, Chevrolet και SsangYong επωφελείστε με -20% επιλέγοντας γνήσια ανταλλακτικά.

 Η γνησιότητα των ανταλλακτικών όμως έχει να κάνει και με την εμπειρία του επαγγελματία, όσο πιο πιστοποιημένος είναι ο μηχανικός σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, τόσο πιο συνεχή γνώση των τεχνολογιών του κάθε οχήματος διαθέτει, συγκριτικά με τους μάστορες παλαιότερης γενιάς και τις πιο παραδοσιακές τεχνικές του κλάδου.

Άλλος ένας λόγος υπέρ της γνησιότητας των ανταλλακτικών είναι το κομμάτι της εγγύησης. Ο όμιλος Automotivo, προνοεί με ανταλλακτικά 12μηνης εγγύησης που στην περίπτωση εμπρόθεσμης βλάβης, αποκαθίστανται αμέσως και πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι όποια και αν είναι η βλάβη, ο οδηγός μπορεί να ζητήσει δωρεάν αντικατάσταση του προβληματικού μέρους, συγκριτικά με άλλα εργοστασιακά προϊόντα απομίμησης.

Ο όμιλος Automotivoμε κύριο στόχο τη μετέπειτα άριστη λειτουργία του οχήματος σας, αποτελείται από μια πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών της Peugeot, Renault και Dacia, πλήρως μηχανογραφημένη, διαθέτοντας χιλιάδες κωδικούς για άμεση παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις