Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Μικρά SUV | Μικρά | Electric
Automotivo: Οικονομία και τεχνολογία

Automotivo: Οικονομία και τεχνολογία

Διαβάστηκε από 15732 αναγνώστες - 15/4/2022

Ανακάλυψε τη νέα γκάμα Renault & Dacia σε μία αντιπροσωπεία Automotivo

Με τις τιμές στα καύσιμα να έχουν χτυπήσει... ταβάνι, στην Automotivo θα βρείτε τη λύση!
Που δεν είναι άλλη από τη γκάμα best seller μοντέλων του Renault Group (Renault & Dacia) που εφοδιάζονται με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνης – υγραερίου).  Μάλιστα, πρόκειται για ένα σύστημα υγραερίου τοποθετειμένο απευθείας από το ίδιο το εργοστάσιο, κάτι το οποίο φυσικά και αποτελεί μια μεγάλη εγγύηση και ως προς τη σωστή «δουλειά» που έχει γίνει, όσο και ως προς την αξιοπιστία της ρύθμισης της λειτουργίας του αυτοκινήτου.

Όλα τα μοντέλα του Renault Group που εφοδιάζονται με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης, από το best seller Renault Clio και το απόλυτο crossover Renault Captur, μέχρι το δημοφιλές SUV Dacia Duster και τα Dacia Sandero Streetway & Sandero Stepway, εξοπλίζονται με τον σύγχρονο turbo κινητήρα βενζίνης 1.0 TCe 100 ίππων, ο οποίος έχει δεχθεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να συνεργάζεται ομαλά και αξιόπιστα με το LPG.

Εφόσον μιλάμε για εργοστασιακή εγκατάσταση, οι προδιαγραφές που τηρούνται είναι οι υψηλότερες, με σύγχρονα και πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Επιπλέον, η δεξαμενή του υγραερίου είναι φτιαγμένη από ατσάλι υψηλής αντοχής και τοποθετημένη στο χώρο που, στις απλές εκδόσεις, τοποθετείται ο εφεδρικός τροχός (ρεζέρβα), χωρίς να επηρεάζει τη χωρητικότητα του διαμερίσματος των αποσκευών. Έτσι εξασφαλίζονται όλα τα θετικά της υγραεριοκίνησης, χωρίς κανένα αρνητικό!
 
Οικολογικά και Οικονομικά
Γνωρίζατε ότι το υγραέριο αποτελεί ένα μείγμα προπανίου και βουτανίου, με αποτέλεσμα η καύση του παράγει λιγότερο μονοξείδιο του άνθρακα, λιγότερους υδρογονάνθρακες και λιγότερα οξείδια του αζώτου από τη βενζίνη; Εξ ου και εκπέμπει κατά 10% λιγότερους ρύπους από ό,τι ένας ανάλογος κινητήρας βενζίνης, αναδεικνύοντας έναν πιο οικολογικό χαρακτήρα. Εκτός αυτού, το κόστος του στην Ελλάδα είναι σχεδόν 60% χαμηλώτερο από την αμόλυβδη βενζίνη και 40-50% χαμηλώτερο του πετρελαίου κίνησης. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλη οικονομία για την τσέπη σας!

 
Όποιο από τα διαθέσιμα μοντέλα Renault & Dacia που καίνε υγραέριο (LPG) και να επιλέξει ο Έλληνας καταναλωτής το μόνο βέβαιο είναι ότι θα έχει επενδύσει σε ένα σύγχρονο best seller, που λόγω του εργοστασιακού συστήματος LPG αποκτάει μια λίστα από πλεονεκτήματα που κανένα άλλο νέο μοντέλο της ελληνικής αγοράς δεν του προσφέρει σήμερα, σύμμαχός του για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια των καυσίμων.
 
Εδώ και 30 χρόνια η Automotivo είναι δίπλα σας, προσφέροντας το καλύτερο στην αυτοκίνηση, έτσι και σήμερα προσφέρει μοντέλα που αποτελούν το αντίδοτο στην ακρίβεια των καυσίμων.

Συντήρηση και οικονομία – Το επόμενο Service σας
Ακόμα κι αν δεν αλλάξετε το αυτοκίνητό σας άμεσα, η συντήρησή του παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοσή του και στην οικονομία καυσίμου.
Η περίοδος του Πάσχα είναι παραδοσιακά περίοδος που τα αυτοκίνητά μας γράφουν πολλά χιλιόμετρα, γι’ αυτό καλό είναι να έχουμε κάνει το service μας έγκαιρα ώστε να διασφαλίσουμε τόσο την εύρρυθμη λειτουργία του κινητήρα, αλλά και για να μην βρεθούμε προ... εκπλήξεων που μπορεί να μας χαλάσουν την εξόρμηση!

Η Automotivo εδώ και 30 χρόνια είναι δίπλα σας, με πακέτα Service για Renault αλλά και για Peugeot με μεγάλες προσφορές και πολλά προνόμια (δωρεάν έλεγχος, δωρεάν ετήσια οδική βοήθεια με κάθε Service με δικό της τηλεφωνικό αριθμό), σε δύο ιδιοκτητα κτίρια σε δύο καίρια σημεία της Αττικής όπου στεγάζονται τα ολοκληρωμένα συγκροτήματα της καλύπτοντας όλη την βόρειο ανατολική Αττική και εξυπηρετώντας χιλιάδες οδηγούς. Η μία εγκατάσταση εδρεύει στον Γέρακα (Καστοριάς 15) ενώ η άλλη στην Λεωφόρο Κηφισίας 278.
 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις