Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
B2B Connect για επαγγελματίες: Online γνήσια ανταλλακτικά Mercedes
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

B2B Connect για επαγγελματίες: Online γνήσια ανταλλακτικά Mercedes

Διαβάστηκε από 21990 αναγνώστες - 30/5/2022

Η Mercedes-Benz καινοτομεί ακόμα μια φορά και μέσω της online πλατφόρμας B2B Connect, ο κάθε επαγγελματίας του χώρου, που δεν ανήκει στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Mercedes-Benz, μπορεί να παραγγείλει εύκολα, γρήγορα και κατευθείαν γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση στην αγορά εξειδικευμένων εφαρμογών που θα του παρέχουν λύσεις σε τεχνικά θέματα.

H Mercedes-Benz χαράζει για ακόμη μια φορά το δικό της μονοπάτι και πρωτοπορεί, δίνοντας στα μη εξουσιοδοτημένα, ανεξάρτητα συνεργεία αυτοκινήτου, τη δυνατότητα μέσω της online πλατφόρμας B2B Connect να έχουν πλήρη πρόσβαση σε γνήσια ανταλλακτικά, τεχνικές πληροφορίες, τρέχοντα τεχνικά προβλήματα, διαγνώσεις, εκτιμήσεις κόστους κι ένα μεγάλο πλήθος υπηρεσιών για όλα τα μοντέλα της. 


 

Κύρος για την επιχείρηση, ασφάλεια για τον πελάτη

Με αυτό τον τρόπο, το συνεργείο αναβαθμίζεταικαι κερδίζει σε κύρος, ενώ ταυτόχρονα ο επαγγελματίας είναι σίγουρος ότι το ανταλλακτικό που εφοδιάζεται είναι γνήσιο κι ελεγμένο με τα πιο αυστηρά κριτήρια της Mercedes-Benz, μηδενίζοντας τον κίνδυνο για την ασφάλεια των επιβατών και του οχήματος από imitation εξαρτήματα.



Ο εκάστοτε επαγγελματίας μπορεί να προμηθευτεί όλη τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει η γερμανική εταιρία, όπως Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz, Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά (REMAN) και Γνήσια Ανταλλακτικά Star Parts, αποκλειστικά για παλαιότερα οχήματα, μέσω εγγραφής του στην B2BConnectπλατφόρμα και δημιουργώντας μια online παραγγελία στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της αρεσκείας του μέσω του συστήματος Web Parts.
 

Εύκολα, γρήγορα και 24 ώρες το 24ώρο

Για να έχει πρόσβαση στο κόσμο της Μercedes-Benz, ο επαγγελματίας το μόνο που έχει να κάνει είναι να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο B2B Connect και να συνδεθεί με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Mercedes-Benz που επιθυμεί. Από εκείνη τη στιγμή, γίνεται μέλος ενός τεράστιου δικτύου, προσφέροντας στον ίδιο αλλά και στους πελάτες του την εγγύηση αλλά και την ασφάλεια της εταιρίας. Ο επαγγελματίας μπορεί να μπει οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου και κατόπιν ηλεκτρονικής αγοράς να έχει διαθέσιμη την τεχνική  βιβλιογραφία που μπορεί να χρειάζεται  καθώς και τα κατάλληλα γνήσια ανταλλακτικά για την επισκευή κάθε οχήματος Mercedes-Benz.



Ο επαγγελματίας που θα εγγραφεί στο B2B Connect της Mercedes-Benz, μόνο ωφελημένος θα βγει από την κίνηση αυτή, αφού θα προσφέρει στους πελάτες του τα γνήσια ανταλλακτικά του κατασκευαστή. Με τον τρόπο αυτό αναβαθμίζει και τις δικές του παρεχόμενες υπηρεσίες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του πελάτη του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε