Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

BMW «After-Sales»: Ανέπαφες υπηρεσίες με ασφάλεια

Διαβάστηκε από 48757 αναγνώστες - 10/2/2021

Με ένα πλήρες «πακέτο» υπηρεσιών After-Sales, η BMW έρχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία «συμβίωσης» με ένα μοντέλο της, δίνοντας έμφαση στη μέγιστη ικανοποίηση και ασφάλεια των πελατών της, μέσω των ανέπαφων υπηρεσιών. Ας γνωρίσουμε τις πρωτοποριακές εφαρμογές της, αλλά και τις προτάσεις της γι αυτόν το χειμώνα.

Και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η BMW στέκεται στο ύψος των περιστάσεων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν αγοράζοντας ένα μοντέλο της. Άλλωστε, πέρα από τα ποιοτικά της προϊόντα, είναι και οι ποιοτικές υπηρεσίες της που την κάνουν να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό εδώ και τόσες δεκαετίες. Ας δούμε το παρεχόμενο πακέτο «After-Sales» υπηρεσιών που έρχεται να διευκολύνει την καθημερινότητα των ιδιοκτητών BMW, αλλά κυρίως να διατηρήσει την αξία του οχήματος σε υψηλό επίπεδο με απόλυτα λογικές τιμές συντήρησης.

«My BMW Service»: Ταχύτατη Online εξυπηρέτηση μπροστά από την εποχή της
Η διασφάλιση της υγείας, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τους ανθρώπους της BMW. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών είναι εφικτό να ολοκληρώνεται εξ ολοκλήρου ανέπαφα. Για παράδειγμα, μέσω της εφαρμογής «Online Appointment», ο ιδιοκτήτης BMW έχει τη δυνατότητα να «κλείνει» μέσω διαδικτύου το επόμενο ραντεβού του με λίγα μόνο κλικ, ενώ μπορεί να απολαμβάνει ένα ευρύ φάσμα σημαντικών υπηρεσιών από το «Μy BMW Service». Ο προγραμματισμός του ραντεβού γίνεται όλο το εικοσιτετράωρο και επιτυγχάνεται μέγιστη εξοικονόμηση χρόνου. Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής «BMW Connected app» είναι εφικτός ο απομακρυσμένος έλεγχος του οχήματος. Ο οδηγός μπορεί να προγραμματίζει το ταξίδι του βάσει πληροφοριών που του παρέχει η εφαρμογή (πχ. live κίνηση), ή να ενημερώνεται από το ίδιο το αυτοκίνητο σχετικά με το πότε πρέπει να γίνει το επόμενο service. Άλλο ένα καινοτόμο πρόγραμμα είναι το «BMW Smart Video Communication». Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν πλέον τη δυνατότητα να σας στείλουν ένα video σχετικά με τις επισκευές/συντηρήσεις που πρέπει να γίνουν, αλλά και να λύσουν οποιαδήποτε απορία. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η μέγιστη διαύγεια σχετικά με το κόστος. Ασφαλώς είναι εφικτή και η αντίστροφή διαδικασία. Μέσω του πρωτοποριακού «BMW Teleservice», ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει online όλα τα σχετικά δεδομένα του οχήματος στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή και αυτός με τη σειρά του θα επικοινωνήσει μαζί του για να προγραμματιστεί κάποιο ραντεβού αν είναι απαραίτητο.
 
Πρόγραμμα BMW Value Service: Για αυτοκίνητα 5 ετών και άνω
Το γεγονός ότι ένα αυτοκίνητο έχει περάσει το 5ο έτος της ηλικίας του, δε σημαίνει ότι δεν αξίζει συντήρηση υψηλού επιπέδου. Η γερμανική φίρμα έχει θεσπίσει το πρόγραμμα «BMW Value Service», ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα συντήρησης που προσφέρει ασυναγώνιστες υπηρεσίες. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα πακέτα «Value Service» περιλαμβάνουν την εργασία συντήρησης, αλλά και γνήσια ανταλλακτικά BMW τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση διάρκειας δύο ετών. Έτσι, ο αγοραστής απολαμβάνει υψηλά στάνταρ ποιότητας σε απίστευτες τιμές, αρκεί να έρθει σε επικοινωνία με το Επίσημο Δίκτυο BMW. Ασφαλώς το εν λόγω πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει μόνο τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης του οχήματος, αλλά και μηχανικές-ηλεκτρολογικές επισκευές που απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία και υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Μία επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του «BMW Value Service» αρκεί για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τιμές συντήρησης του εκάστοτε μοντέλου. Κάπου εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι η πλειονότητα των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ χειμερινούς ελέγχους στους ιδιοκτήτες BMW αυτοκινήτων.



Αξεσουάρ της
BMW για τον χειμώνα
Πέρα από παροχές που απλοποιούν την καθημερινότητα και δίνουν αξία στο όχημα των πελατών της, η BMW παρέχει και μια πληθώρα από ποιοτικά αξεσουάρ για το αυτοκίνητο και όχι μόνο. Στην πλούσια λίστα περιλαμβάνονται χρήσιμες προτάσεις για τη χειμερινή περίοδο, όπως για παράδειγμα τα ελαστικά με το σήμα του αστεριού στο προφίλ τους, στοιχείο που υποδηλώνει ότι έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί ειδικά για μοντέλο της βαυαρικής φίρμας. Εννοείται ότι προσφέρονται και πρακτικά αξεσουάρ που διευκολύνουν την καθημερινότητα και την εμπειρία οδήγησης, όπως η βάση ασύρματης φόρτισης της BMW, αλλά και προϊόντα «απόδρασης», όπως η σχάρα οροφής. Πατώντας εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία πλούσια γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ που φέρουν ποιότητα «συνώνυμη» του ονόματος της γερμανικής εταιρείας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις