Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Black Friday στην Automotivo: Η καλύτερη στιγμή για να αλλάξετε όχημα!

Black Friday στην Automotivo: Η καλύτερη στιγμή για να αλλάξετε όχημα!

Διαβάστηκε από 14086 αναγνώστες - 25/11/2022

Black Friday Automotivo: Στην Automotivo βρισκόμαστε σε Black Friday ρυθμούς! H στιγμή για την αγορά του νέου σας μεταχειρισμένου έφτασε νωρίτερα γιατί στην Automotivo φέτος και εσείς επιλέγετε το αγαπημένο σας όχημα, μέσα από έναν τεράστιο στόλο επιλογών.

Στον όμιλο Automotivo, οι μεγάλες προσφορές της Black Friday γίνονται πράξη, καθώς τα προνόμια που προσφέρει ξεκινούν κιόλας από σήμερα! 
 
Επωφεληθείτε από τα ειδικά πλεονεκτήματα που προσφέρονται για όλα τα μεταχειρισμένα οχήματα στην Black Friday Automotivo, όπως:  
 

  • δωρεάν μεταβίβαση του αυτοκινήτου που θα επιλέξετε
  • δωρεάν το επόμενο service που θα χρειαστεί και
  • δωρεάν ο συναγερμός του
  • έως 2.000€‎ όφελος, ανάλογα με το μοντέλο
 
Στον όμιλο Automotivo, γνωρίζετε επιπλέον ότι το μεταχειρισμένο που θα επιλέξετε έχει λάβει εξονυχιστικό έλεγχο 221 σημείων από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Και δεν σταματάμε εκεί! Αυτό που έχει εξίσου σημασία για εμάς είναι η after sales εμπειρία του οδηγού, γι’ αυτό και διατίθενται δυο μονάδες σε Χαλάνδρι και Γέρακα, για να καλύπτεται άμεσα η κάθε σας ανάγκη.
 
Επιπλέον, από την πρώτη στιγμή είστε σίγουροι για την πιστοποίηση χιλιομέτρων του νέου σας αυτοκινήτου, με τα πραγματικά του χιλιόμετρα, λαμβάνοντας μαζί το πλήρες book service του, για να έχετε ολική εικόνα του ιστορικού του.
 
Επιπλέον, το όχημα σας έρχεται με γραπτή εγγύηση ατρακάριστου, ώστε να γνωρίζετε ότι η απόδοση του δεν έχει επηρεαστεί από κάποιο τρακάρισμα, και έχει λάβει το πλήρες service του για να μην χρειαστεί τίποτα τον πρώτο καιρό. Διευκολύνουμε τη διαδικασία αγοράς του οχήματος σας ακόμη περισσότερο, αναλαμβάνοντας παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα, και προσφέροντας την εμπειρία του test drive για το όχημα που σας ενδιαφέρει σε Χαλάνδρι και Γέρακα.
 
Αυτή την Black Friday, απολαμβάνετε τα ειδικά προνόμια του ομίλου Automotivo και επωφεληθείτε. Βιαστείτε! 
 
Ανακαλύψτε όλα τα οχήματά μας εδώ!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις