Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Είναι καλύτερα με Mercedes Original!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Είναι καλύτερα με Mercedes Original!

Διαβάστηκε από 14033 αναγνώστες - 19/10/2021

Τα οφέλη που προκύπτουν αν επιλέξετε να τοποθετήσετε ελαστικά Mercedes Original σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας είναι πολλά. Διαβάστε παρακάτω γιατί αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στη Mercedes σας – και στον εαυτό σας!

Ξεκινάμε με ένα απλό δεδομένο: η επιλογή ελαστικών είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή αυτοκινήτου σε διάφορα επίπεδα, όπως είναι η ασφάλεια, η άνεση και η οδηγική εμπειρία ως παραδείγματα. Επίσης δεδομένο είναι ότι, όταν δημιουργούν ένα νέο προϊόν οι κατασκευαστές ελαστικών, αυτό σχεδιάζεται έτσι ώστε να ταιριάζει σε διάφορα μοντέλα όλων των μαρκών, για ευνόητους λόγους. Ωστόσο δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα τις ίδιες απαιτήσεις από τα ελαστικά τους. Αυτό σημαίνει ότι ένα λάστιχο αποδίδει διαφορετικά αναλόγως σε τι αυτοκίνητο (μάρκα και μοντέλο έχουν σημασία) έχει τοποθετηθεί. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αρκετοί από εμάς έχουμε προτιμήσεις σε συγκεκριμένης μάρκας ελαστικά για το αυτοκίνητό μας – επειδή βλέπουμε ότι είναι καταλληλότερα για εκείνο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Δεν θα ήταν λοιπόν καλύτερα να είχατε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ελαστικά με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο δικό σας αυτοκίνητο ειδικά – και όχι σε όλα τα αυτοκίνητα γενικά; Το ερώτημα βέβαια είναι ρητορικό. Και, ποιος γνωρίζει καλύτερα από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας το τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν τα ελαστικά του;
 

Τι είναι τα ελαστικά Mercedes Original;

Η Mercedes-Benz έχει αναπτύξει μια σειρά προδιαγραφών για ελαστικά που αφορούν συγκεκριμένα τα μοντέλα της. Οι προδιαγραφές αυτές βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά των ελαστικών σε αρκετούς τομείς, όπως είναι η μακροζωία: τα πέλματα των ελαστικών Mercedes Original φθείρονται πιο ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα να βγάζουν περισσότερα χιλιόμετρα πριν χρειαστούν αντικατάσταση. Εκτός αυτού τα Mercedes Original προσφέρουν μειωμένο θόρυβο κύλισης. Επίσης βελτιώνουν το κράτημα του αυτοκινήτου στο οδόστρωμα, αλλά και την απόκριση του τιμονιού στις εντολές του οδηγού.

Τώρα, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα σας πούμε ότι για να δώσει σε ένα λάστιχο τη σφραγίδα ποιότητας MO, η γερμανική εταιρεία ζητά από τους κατασκευαστές premium ελαστικών να ικανοποιούν τις προδιαγραφές της σε πάνω από σαράντα διαφορετικές τεχνικές παραμέτρους. Η Mercedes ζητά συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο σύνολο σχεδόν του ελαστικού, όπως είναι τα πλευρικά τοιχώματα, το πέλμα, τα λινά, η σταθεροποιητική ζώνη, η στεφάνη και η χαλύβδινη ζώνη. Και μιλάμε για μια διαδικασία κατασκευής και ελέγχου που διήρκεσε 1.000 ώρες για κάθε τύπο ελαστικού που διατίθεται.

Έτσι προκύπτουν ελαστικά που, πολύ απλά, δουλεύουν καλύτερα από τα υπόλοιπα στα μοντέλα της Mercedes και τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του επίσημου δικτύου της Mercedes-Benz.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε