Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Είναι στο χέρι σου να γλιτώσεις χρόνο και χρήμα

Είναι στο χέρι σου να γλιτώσεις χρόνο και χρήμα

22/3/2023

Οι next level υπηρεσίες after sales φέρνουν τα πάντα στο χέρι σου, μέσω online υπηρεσιών χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές των εταιρειών, οι οποίες προσφέρουν πλήθος δυνατοτήτων που θα σου λύσουν τα χέρια!

After Sales για να κερδίσεις χρόνο και χρήμα

Οι εταιρείες που βλέπουμε μπροστά έχουν σχεδιάσει τις After Sales υπηρεσίες νέας εποχής που προσφέρουν ακόμα πιο εύκολα και οικονομικά στους κατόχους τη δυνατότητα να διατηρούν το αυτοκίνητό τους στην πένα, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Χρηματικό κέρδος από τα εξουσιοδοτημένα

Οι After Sales υπηρεσίες έχουν πρωταρχικό σκοπό τη καλή συντήρηση του αυτοκινήτου μας  και αναμφίβολα όλοι μας το θέλουμε. Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτό ακριβώς υλοποιεί, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή και τις συστάσεις ολόκληρου του δικτύου. Έτσι τηρείται κατά γράμμα όσα λέει το βιβλίο service, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί στην καλή μεταπωλητική αξία.

Επιπλέον, στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών θα συναντήσουμε τους πιο έμπειρους, με τη καλύτερη τεχνική κατάρτιση μηχανικούς και τεχνικούς, οι οποίοι εκπαιδεύονται διαρκώς από τη μαμά εταιρεία, ώστε να είσαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητό σου βρίσκεται στα σωστά χέρια. Σε συνάρτηση με τα πιστοποιημένα μηχανήματα θα βρουν απευθείας τη λύση στο πρόβλημα, χωρίς να «σκορπάς» τα χρήματά σου. Εξίσου σημαντικό, πως χρησιμοποιούν μόνο γνήσια, τα οποία είναι τεσταρισμένα ώστε να λειτουργούν όπως στα μοντέλα που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερη απόδοση από οποιοδήποτε μη original.

H νέα εποχή υπηρεσιών που γλιτώνει χρόνο

Η εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουν οι μάρκες σου κερδίζουν χρόνο γιατί  πολύ απλά, μέσα από το κινητό σου μπορείς να οργανώσεις σχεδόν τα πάντα. Με ένα κλικ  κλείνεις ηλεκτρονικά το ραντεβού σου, στο μέρος και την ώρα που σε βολεύει, θα σε ειδοποιήσουν για το τι προέκυψε «σαν να είσαι εκεί», ενώ όλα αυτή την ώρα εσύ θα μπορείς να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου κάνοντας κάτι άλλο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε