Test Συνεργείων
Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Έκπτωση στη συντήρηση μοντέλων Mercedes 6 ετών κι άνω
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έκπτωση στη συντήρηση μοντέλων Mercedes 6 ετών κι άνω

Διαβάστηκε από 8761 αναγνώστες - 30/6/2022

Με το Service Select μπορείτε να συντηρήσετε την αγαπημένη σας Mercedes με έκπτωση 38%.

Οι Mercedes είναι διαχρονικά αυτοκίνητα – στους δρόμους της χώρας μας ακόμα βλέπουμε να κυκλοφορούν μοντέλα που δέσποζαν ακόμα και στη μακρινή πλέον δεκαετία του 1970. Ένας παράγοντας που το επιτρέπει αυτό είναι φυσικά η ποιότητα κατασκευής των γερμανικών μοντέλων, αλλά εξίσου σημαντική παράμετρος είναι και η σωστή συντήρηση που γίνεται στα αυτοκίνητα αυτά από τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές. Σε αυτό το πλαίσιο η Mercedes έχει δημιουργήσει το Service Select, ένα πρόγραμμα συντήρησης που απευθύνεται σε επιλεγμένα μοντέλα με ηλικία μεγαλύτερη των έξι ετών, βάσει του οποίου προσφέρεται 38% έκπτωση στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται τόσο στα πακέτα συντήρησης των οχημάτων, όσο και σε επιλεγμένες επισκευές για τα οχήματα αυτά. Σκοπός της Mercedes είναι να διασφαλίσει ότι το αυτοκίνητο σας θα παραμείνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όσο περνάει ο καιρός, εξασφαλίζοντας την μεταπωλητική τους αξία και βέβαια την ασφάλεια μετακίνησης υπό οποιεσδήποτε συνθήκες – πράγμα που εκφράζεται από το ομολογουμένως ιδιαίτερα επιτυχημένο σλόγκαν «Όσο μεγαλώνεις, τόσο σε φροντίζουμε». Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ιδιώτες και σε επιχειρηματίες και το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετάσχετε,να εγγραφείτε ή να ελέγξετε από τον αριθμό του πλαισίου σας αν το αυτοκίνητο συμμετέχει στην ενέργειαMercedesServiceSelect,είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα της Mercedes, ή να επισκεφτείτε κάποιον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. Εναλλακτικά μπορείτε να επαληθεύσετε τη διαθεσιμότητα του Service Select για το αυτοκίνητό σας μέσω της εφαρμογής Mercedesme.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η έκπτωση του 38% αφορά τόσο στα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, όσο και στα Mercedes-Benz Star Parts. Τα Mercedes-Benz Star Parts σχεδιάζονται ειδικά για παλαιότερα μοντέλα, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες, τις υψηλές προδιαγραφές και την εγγύηση της εταιρείας και προσφέρονται σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές. Η έκπτωση περιλαμβάνει όλα τα ανταλλακτικά και τα υγρά που χρησιμοποιούνται στα μικρά και μεγάλα σέρβις των οχημάτων της γερμανικής εταιρείας, και πιοσυγκεκριμένα, αφορά τους δίσκους και τα τακάκια του συστήματος πέδησης, φίλτρα καμπίνας, φίλτρα αέρα, προθερμαντήρες, μπουζί, μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων, φίλτρα λαδιού, φίλτρα καυσίμου, φίλτρα λαδιού κιβωτίου ταχυτήτων και μπαταρίες μίζας – όλα τοποθετημένα με την πείρα και την τεχνογνωσία των τεχνικών της Mercedes.Εδώ να σημειώσουμε επίσης ότι η Mercedes προσφέρει πάνω από 37.000 γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά, ελεγμένα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας σε μειωμένη μέχρι και κατά 50% τιμή.
Στον τομέα των ανταλλακτικών η Mercedes-Benz έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, έχεις την επιλογή να βάλεις 3 ειδών ανταλλακτικών και τα 3 θα σε καλύψουν πλήρως καθώς είναι σχεδιασμένα και ελεγμένα για κάθε περίπτωση από την εταιρεία.
 
 

Service Select τώρα και για τις A-Class, B-Class, CLA και GLA

Ο κατάλογος των μοντέλων που περιλαμβάνονται στο Service Select είναι μακρύς και επεκτείνεται συνεχώς – έχουμε και λέμε λοιπόν:

 • A-Class (C/V/W169), έτος κατασκευής 2004–2012
 • A-Class(C/V176), έτος κατασκευής από το 2012
 • B-Class (W245), έτος κατασκευής 2005–2011
 • B-Class(W246), έτος κατασκευής από το 2011
 • C-Class (C/S/W203), έτος κατασκευής 2000–2008
 • C-Class (S/W204), έτος κατασκευής 2007–2015
 • CLA-Class(C/X117),(C/X117), έτος κατασκευής από το 2013
 • CLK (A/C209), έτος κατασκευής 2002–2010
 • CLS (C/X218), έτος κατασκευής από το 2011
 • CLS (C219), έτος κατασκευής 2004–2010
 • E-Class (S/W211), έτος κατασκευής 2002–2009
 • GLK (X204), έτος κατασκευής 2008–2015
 • GLA-Class(X156), έτος κατασκευής από το 2013
 • R-Class (V/W251), έτος κατασκευής 2005–2012
 • SLK (R171), έτος κατασκευής 2004–2011
 • E-Class (S/W212), έτος κατασκευής 2009–2016
 • GL (X164), έτος κατασκευής 2006–2012
 • ML-Class (W164), έτος κατασκευής 2005–2011
 • E-Class (C/A207), έτος κατασκευής από το 2009 

Και έκπτωση στα ανταλλακτικά, και σημαντικά προνόμια για τον οδηγό

Η συμμετοχή στο Service Select, που βρίσκεται ήδη στον τέταρτο χρόνο εφαρμογής του από το 2018 που ξεκίνησε, είναι απολύτως δωρεάν. Και επιπλέον, προσφέρει πολυποίκιλα οφέλη. Πρώτο και κύριο είναι βέβαια η τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της Mercedes, που εξασφαλίζει ότι η δουλειά που θα γίνει στο αυτοκίνητό σας θα έχει την πρέπουσα ποιότητα. Φυσικά η προαναφερόμενη έκπτωση 38% στα ανταλλακτικά δεν είναι καθόλου αμελητέα, αλλά τα πράγματα δεν σταματούν εδώ. Παίρνοντας μέρος στο Service Select εξασφαλίζετε και τα προνόμια που προσφέρονται σε όλους όσους κάνουν τα σέρβις τους στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes, όπως λόγου χάριν η οδική βοήθεια, η λύση κινητικότητας Mobilo, η παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, οι υπηρεσίες καθαρισμού του αυτοκινήτου σας και φυσικά το καφεδάκι και το Wi-Fi στο χώρο αναμονής, για να περνά η ώρα σας ευκολότερα καθώς οι άνθρωποι της εταιρείας εξασφαλίζουν τη μακροζωία του αγαπημένου σας αυτοκινήτου.

Εκτός των παραπάνω η εταιρεία προσφέρει διάφορες λύσεις που προσαρμόζονται ειδικά στην παλαιότητα της δικής σας Mercedes, όπως και λύσεις συνδεσιμότητας σαν το Mercedes me adapter, που παρέχει ψηφιακό απομακρυσμένο έλεγχο για μοντέλα που δεν είναι εξοπλισμένα από το εργοστάσιο με κάτι τέτοιο. Με τακτική φροντίδα σαν αυτή, είναι εξαιρετικά πιθανόν το αυτοκίνητό σας να κυκλοφορεί στους δρόμους αρκετές δεκαετίες ακόμα, χωρίς κανένα πρόβλημα!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε