Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εταιρικό αυτοκίνητο από την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ: Η 1η σας επιλογή

Διαβάστηκε από 27335 αναγνώστες - 26/5/2021

Οι ειδικοί της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ σας προσφέρουν τα best seller μοντέλα της γαλλικής εταιρείας με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που συμφέρει την επιχείρησή σας και με άριστη after sales υποστήριξη.

Εταιρικό αυτοκίνητο PEUGEOT και ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε., ο ιδανικός συνδυασμός για ασφαλείς, απολαυστικές και συμφέρουσες επαγγελματικές μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης. Η PEUGEOT σήμερα κάνει την διαφορά στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας την πιο προηγμένη αισθητικά και τεχνολογικά γκάμα μοντέλων. Το design, η ασφάλεια και οι επιδόσεις τους, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία, τις λύσεις χρηματοδότησης για εταιρείες και τις ποιοτικές after sales υπηρεσίες της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, μετατρέπουν την επιλογή του νέου σας αυτοκινήτου σε πραγματική επένδυση για σας και την επιχείρησή σας.
 
Οι εταιρείες επιλέγουν PEUGEOT και εταιρικά αυτοκίνητα με κινητήρες diesel
Η μεγάλη εμπορική επιτυχία της PEUGEOT αποτυπώνεται και στις εταιρικές της πωλήσεις. Το 2021 ξεκίνησε με πρωτιά για τη γαλλική μάρκα, η οποία το πρώτο τετράμηνό του αύξησε το μερίδιο αγοράς της στο 14,6%. Μάλιστα, στο εταιρικό κανάλι πωλήσεων και συγκεκριμένα στην μακροχρόνια μίσθωση, οι κινητήρες πετρελαίου σημειώνουν διείσδυση 87%, με την PEUGEOT να κατακτά τη μερίδα του λέοντος, χάρη στους προηγμένους Blue HDi κινητήρες της που ξεχωρίζουν για την οικονομία καυσίμου, τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, αλλά και την άριστη απόδοσή τους σε επίπεδο ισχύος και ροπής. Οι νέοι αυτοί κινητήρες diesel είναι διαθέσιμοι σε όλη τη γκάμα αυτοκινήτων PEUGEOT.
 
Οι νέοι σταρ της αγοράς των εταιρικών αυτοκινήτων – και όχι μόνο


Το best seller εταιρικό αυτοκίνητο δεν είναι άλλο από το νέο PEUGEOT 208, το οποίο έχει εξελιχθεί στην απόλυτη επιλογή για τις πιο νευραλγικές θέσεις των τμημάτων πωλήσεων. Το μοντέλο, από το λανσάρισμά του μέχρι και σήμερα, έχει αποσπάσει 26 διεθνή βραβεία. Η δε ηλεκτρική του εκδοχή, το PEUGEOT e-208, κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρικό Εταιρικό Αυτοκίνητο» στα «Επιχειρηματικά Βραβεία 2021» που πραγματοποιήθηκαν για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο Παρίσι με πρωτοβουλία γνωστού περιοδικού αυτοκινήτων.

Φυσικά, οι προτάσεις εταιρικών αυτοκινήτων από τη γκάμα PEUGEOT δε σταματούν εδώ. Τόσο το νέο PEUGEOT 2008 SUV όσο και το ανανεωμένο 3008 SUV, που μόλις κυκλοφόρησε, βρίσκονται πλέον στην κορυφή των προτιμήσεων από τα υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων μεταξύ άλλων premium επιλογών από την αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PEUGEOT 2008 ψηφίστηκε ως καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία «SUV Compact Business» στα γαλλικά βραβεία «Εταιρικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς 2020», ενώ το PEUGEOT 3008 αναμένεται να εξελιχθεί σε best seller από τα top-level management στελέχη.

H PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ κάνει την διαφορά και στο εταιρικό αυτοκίνητο


Τη στιγμή που η PEUGEOT διευρύνει διαρκώς το προβάδισμά της στις πωλήσεις αυτοκινήτων και στην Ελλάδα, η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ αναδεικνύεται ως πρώτη δύναμη στις πωλήσεις επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων για το 2020, ανάμεσα σε όλους τους αντιπροσώπους του εγχώριου δικτύου PEUGEOT. Σε σύγκριση με το 2019, οι κάθετες μονάδες της σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα σημείωσαν αθροιστικά αύξηση 20% στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων και 46% στις πωλήσεις επαγγελματικών. Λαμβάνοντας υπόψιν τη συνολική πτωτική τάση που παρουσίασε την προηγούμενη χρονιά η αγορά αυτοκινήτου λόγω της COVID-19, τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν μία σημαντική επιτυχία, ενδεικτική της υψηλής ποιότητας δουλειάς που πραγματοποιείται από τους ανθρώπους της εταιρείας, με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Πλέον, ο επόμενος στόχος της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ είναι η κατάκτηση της κορυφής και στις πωλήσεις των εταιρικών αυτοκινήτων. Στα πλαίσια αυτά, εξελίσσει τις υπηρεσίες και τις παροχές της για εταιρικούς πελάτες προσφέροντας:
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης στόλου (επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων)
  • Προγράμματα Μακροχρόνιας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης
  • Χρηματοδοτικά Προγράμματα (ελεύθερων επαγγελματιών - εταιρειών Rent a Car)
  • Δοκιμαστική Οδήγηση Εταιρικού Στόλου (test drive)
  • Δυνατότητα αγοράς ελαφρώς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών PEUGEOT
  • Ευέλικτα προγράμματα για σχολές οδηγών.
To πάθος των ανθρώπων την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ για παροχή ανταγωνιστικών προσφορών και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών πριν και μετά την αγορά του οχήματος, αποτελεί εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα εταιρικών αυτοκινήτων της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ και τα προγράμματα απόκτησής τους, επικοινωνήστε σήμερα με το τμήμα εταιρικών πωλήσεων σε:
  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400.
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002.
  • Email εταιρικών πωλήσεων: [email protected]  
Ανακαλύψτε όλο το συναρπαστικό κόσμο της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ μέσα από το www.gallo.gr ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις