Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiesta, Clio ή 500, τι να πάρω στο παιδί μου;

Fiesta, Clio ή 500, τι να πάρω στο παιδί μου;

Fiesta, Clio ή 500, τι να πάρω στο παιδί μου;

Διαβάστηκε από 8681 αναγνώστες - 17/10/2022

Οι νέοι οδηγοί σύμφωνα με διεθνή έρευνα θέλουν ως πρώτο αμάξι τα Fiat 500, Renault Clio και Ford Fiesta. Μετά όμως τι; Πως φροντίζει η κάθε εταιρία τον κάτοχο;

Ποιο αυτοκίνητο να πάρω για πρώτο στο παιδί μου;

Έκλεισες τα 18, τέλειωσες το σχολείο και τώρα είναι ο καιρός να πάρεις το πρώτο σου αυτοκίνητο. Έχεις σκεφτεί  το μετά ή μόνο άκουσες το συναίσθημα και πήρες το αμάξι που σου είχε κολλήσει τον τελευταίο καιρό. Ξέρεις τι είναι το after sales και τι υποχρεώσεις θα έχεις μετά την αγορά;

Δεν είπαμε να βάλετε το συναίσθημα στην άκρη, το αυτοκίνητο είναι και απόλαυση, αλλά κάθε φίρμα διαθέτει πολλές υπηρεσίες που κάνουν τη συμβίωση ακόμα πιο απολαυστική μαζί του. Ε γιατί να μην το εκμεταλλευτείς; Άλλωστε αν μείνεις ικανοποιημένος θα είσαι και εφ’ όρου ζωής πιθανός αγοραστής. Άρα έχει κάθε λόγο η εταιρεία να σε έχει στα ώπα-ώπα.

Συναίσθημα λοιπόν: Σύμφωνα με διεθνή έρευνα τα Fiat 500, Renault Clio και Ford Fiesta
είναι τα μοντέλα που επιθυμούν περισσότερο για πρώτο αυτοκίνητο οι νέοι οδηγοί. Λογική τώρα: Τι θα αντιμετωπίσουν μετά όσοι τα επιλέξουν σε επίπεδο After Sales;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ψηφιακές υπηρεσίες νέας γενιάς και οικονομικά πακέτα

Η Fiat για να παρέχει απρόσκοπτες διαδρομές προσφέρει κορυφαία χιλιομετρική εγγύηση 200.000 χλμ. ή 5 ετών δωρεάν. Φορτώστε την παρέα λοιπόν και ξεκινήστε ταξίδια. Πιο πριν μην ξεχάσετε να κάνετε ένα δωρεάν τεχνικό έλεγχο στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά & αναλώσιμα.

Επειδή λοιπόν μιλάμε για νέους, η Fiat βάζει και το digital στοιχείο στο παιχνίδι, με την εφαρμογή «My Fiat». Εκεί τσεκάρεις την κατάσταση του αυτοκινήτου μέσω κινητού και  μπορείτε να χειριστείτε απομακρυσμένα κάποιες λειτουργίες. Κορυφαίο χαρακτηριστικό πάντως, η δυνατότητα να κάνετε το όχημά σας hot spot ώστε να συνδέεται όλη η παρέα στο wifi.

Η Renault φροντίζει τους νέους οδηγούς με αρκετές χρηστικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν δωρεάν ελέγχους, προσφορές ανάλογα την εποχή, special προγράμματα συντήρησης και ειδικές τιμές σε ανταλλακτικά. Με αυτόν τον τρόπο περιορίζει το κόστος συντήρησης (από τα πιο χαμηλά που παίζουν στην αγορά για την πρώτη πενταετία) και εσείς κρατάτε κάβα τα χρήματα για ό,τι άλλο θέλετε.

Το πιο οικονομικό service πενταετίας και με διαφορά πάντως το προσφέρει η Ford. Plus έχει και μια τεράστια γκάμα ψηφιακών ευκολιών μέσω του «Ford Pass». Εφαρμογή παρόμοια με αυτή της Fiat (πάντως κάτι ανάλογο ετοιμάζει kαι η Renault), μέσω της οποίας κανονίζετε ηλεκτρονικά οποιαδήποτε εργασία, τσεκάρετε την κατάσταση του Fiesta σας, χρησιμοποιείτε απομακρυσμένα κάποιες λειτουργίες του κάνετε το αμάξι σας wifi hot spot).

Εν κατακλείδι λοιπόν οι νέοι οδηγοί έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα σύγχρονων υπηρεσιών με digital χαρακτήρα, ενώ παράλληλα η κάθε εταιρεία φροντίζει να προσφέρει και οικονομικά πακέτα για τη συντήρηση.
 

  • Fiesta, Clio και 500 τα μοντέλα που γουστάρουν οι νέοι 
  • Έξυπνες εφαρμογές για λεζάντα και ουσία
  • Υπηρεσίες που κάνουν την καμπίνα internet καφέ
  • Ποιο έχει το χαμηλότερο κόστος σέρβις
Εσύ ποιο θα έπαιρνες για πρώτο αμάξι στο παιδί σου: Ford Fiesta, Renault Clio ή Fiat 500;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε