Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
GALLO S.A: 1η σε πωλήσεις Peugeot για 4η συνεχόμενη χρονιά

GALLO S.A: 1η σε πωλήσεις Peugeot για 4η συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστηκε από 24774 αναγνώστες - 25/1/2023

Η πρωτιά της εταιρείας ανάμεσα σε όλους τους αντιπροσώπους PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα, συμπίπτει με τα 30 χρόνια λειτουργίας της.

PEUGEOT: Τα νέα SUV αυτοκίνητα της Peugeot σε περιμένουν στη GALLO S.A.

Νέα πρωτιά σε πωλήσεις για την GALLO S.A.Το 2022 η εταιρεία κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση των πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων Peugeot ανάμεσα σε όλους τους επίσημους αντιπροσώπους της μάρκας στην Ελλάδα. Η νέα αυτή σημαντική διάκρισή της μάλιστα δεν είναι η μόνη, καθώς η εταιρεία αποτελεί τον leader των πωλήσεων Peugeot στη χώρα μας εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Επιπλέον, συμπίπτει με την συμπλήρωση 30 χρόνων της εταιρείας.

Κοινοποίησέ το »

Μια ιστορία συνδεδεμένη με το λιοντάρι της Peugeot!

Όλοι όσοι έχουν επισκεφθεί τις κάθετες μονάδες της GALLO S.A.σε Αγία Παρασκευή ή Νέα Χαλκηδόνα ξέρουν πως εκτός από το ότι μετρά μία επιτυχημένη πορεία 30 ετών, η ιστορία της είναι συνδεδεμένη με το λιοντάρι και το DNA της Peugeot που στην πράξη μεταφράζεται σε πάθος για τελειότητα και καινοτομία. Εδώ, οι φίλοι της γαλλικής εταιρείας βρίσκουν πάντα όλα τα τελευταία μοντέλα της σε προσιτές τιμές. Αυτή την περίοδο, τα μοντέλα που κατακτούν τις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στις κατηγορίες τους δεν είναι άλλα από:

  • Το νέο Peugeot 308 στην κατηγορία των hatchbacks
  • Το ανανεωμένο Peugeot 3008 στην κατηγορία C-SUV
  • Το Peugeot 208 στην κατηγορία supermini
  • Το Peugeot 2008 στην κατηγορία B-SUV
Από τις αρχές του 2023, η Peugeot Gallo υποδέχεται και το νέο Peugeot 408.

Η πελατοκεντρική προσέγγιση κάνει την διαφορά!

Βασική αρχή που διαπνέει την εταιρεία και τους ανθρώπους της είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αυτή εξάλλου αποτελεί και τον βασικότερο λόγο που φέρνει την GALLO S.A. στην κορυφή των πωλήσεων ανάμεσα σε όλους τους Peugeot dealers εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Μετά την επίσκεψή σας στο κοντινότερό σας showroom και το testdrive του μοντέλου της αρεσκείας σας, οι έμπειροι πωλητές της καταγράφουν όλες τις ανάγκες σας, χτίζοντας μαζί σας τον εξοπλισμό του και προτείνοντάς σας το κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα απόκτησής του. Επιπλέον, σας προσφέρουν μία ευρεία γκάμα προγραμμάτων AfterSales και χρηματοδοτικών λύσεων.
 
Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο της GALLO S.A. με μία επίσκεψή σας στην κοντινότερή σας κάθετη μονάδα σε:

  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002.
Μπορείτε επίσης να την επισκεφθείτε στο www.gallo.gr και να την ακολουθήσετε στα social media της: FacebookInstagram & YouTube.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

PEUGEOT: Τα νέα SUV αυτοκίνητα της Peugeot σε περιμένουν στη GALLO S.A.